Top 3 grunde til, at du har brug for en hjemmesideopdatering

En af de bedste og mest omkostningseffektive måder at markedsføre din virksomhed på er med en professionel hjemmeside. Af denne grund er det meget vigtigt, at du udfører en hjemmesideopfriskning hvert par år for at holde det relevant, hurtigt og sikkert.

Her er top 3 grunde til, hvorfor du bør opdatere din hjemmeside hvert par år:

 

#1: Sikkerhed

Du hører hele tiden historier om websites, der bliver hacket. De mest omtalte inkluderer normalt en ødelagt hjemmeside, der viser en frygtelig besked om, hvem der hackede dit websted, og hvorfor de gjorde det. Der er dog mange andre luskede måder, som hackere bruger til at kompromittere dit websted. Nogle gange vil de hacke sig ind i backend af dit websted og bruge det som en spam-server, hvilket kan bremse dit websted ned til en gennemgang og i sidste ende får dig til at blive sortlistet. Blacklisting betyder, at din webadresse (domænenavn) føjes til frække lister på servere over hele verden, der blokerer andre for at besøge din hjemmeside og sende e-mails til dig. Som du kan forestille dig, kan det være et stort problem for din virksomhed.

For at beskytte dig, dit websted og din e-mail mod at blive hacket, er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre, at sørge for, at dit websteds software forbliver opdateret. Uanset om du bruger WordPress, Joomla, Drupal eller et andet indholdsstyringssystem (CMS) eller endda håndkodede filer, skal du sørge for, at disse programmer og software holder trit med moderne teknologier.

En anden overvejelse er din hostingkonto – sørg for, at du er hostet og vedligeholdt hos et velrenommeret firma, der bekymrer sig om sikkerhed. Nogle gange er der nogle ekstra besvær, der følger med sikkerheden, men de er det værd i det lange løb.

 

#2: Stabilitet

Som nævnt ovenfor er det at holde dit websteds software opdateret en kritisk del af at holde din hjemmeside sikker. Men hvad sker der, hvis noget af softwaren ikke længere modtager opdateringer fra udvikleren? Dette er selvfølgelig en sikkerhedsrisiko, men det kan også blive et problem med stabiliteten og hvor godt din hjemmeside fungerer.

Gammel software vil forfalde og på et tidspunkt blive ustabil. Den gamle kode vil i sidste ende forårsage konflikter med anden software, inklusive WordPress selv. Et forladt eller forældet plugin kan vise mærkelige fejl på frontenden. Dette kan forvirre dine besøgende og afholde dem fra yderligere interaktion med din hjemmeside og din virksomhed.

At udføre en hjemmesideopdatering er en vigtig mulighed for at finde og løse disse problemer. Dit websted blev sandsynligvis bygget med den bedste software, der var tilgængelig på det tidspunkt, men teknologien ændrer sig hurtigt. Som en bonus til et redesign vil du sandsynligvis også drage fordel af nye og forbedrede funktioner, sikkerhed, stabilitet, brugergrænseflade og hurtigere indlæsningstider.

 

#3: Juridiske standarder

Du har måske hørt alt det brummer om GDPR, privatlivspolitikker, vilkår for brug, ansvarsfraskrivelser og tilgængelighed med hensyn til websteder. Uanset om du ved noget om dem eller ej, er der nye juridiske præcedenser ved at blive skabt, mens du læser dette. Nye privatlivslove og tilgængelighedsstandarder er i øjeblikket ved at blive implementeret i forskellige lande i hele Europa med flere på vej.

Med al den implementerede og indkomne lovgivning ændrer din forpligtelse over for besøgende på din hjemmeside sig hele tiden. En regelmæssig opdatering af webstedet giver dig mulighed for at holde trit med disse lovkrav og sikre dig, at du overholder dem, når de ændrer sig. Sørg for at hyre en webdesigner, der forstår disse standarder og kan implementere dem på din erhverv hjemmeside.