Video giver dig mere interaktion – Producér i dag

Står du overfor et hårdt forår, hvor der skal kæmpes for hver enkelt krone i jagten på at skabe omsætning? Hvis du svarer ja til dette spørgsmål, så er videoproduktion vejen at gå for dig. Du kan hurtigt genbruge det samme materiale til mange forskellige platforme, forkorte til forskellige intentioner og bruge videomaterialet til mange forskellige kampagner. Find dit næste videobureau til at hjælpe dig igennem stormen og tiltræk kunderne med større engagement.

Video har højere engagement

Video har en langt højere engagementsrate end billeder og tekst. Derfor er det også essentielt at investere i videoproduktion, så du kan fange dine potentielle kunders opmærksomhed, så du kan guide dem over til din shop. Tag kontakt til et professionelt videoproduktionsselskab og se hvad de kan tilbyde. Framehack laver f.eks. videoproduktion i Odense, men begrænser sig ikke til det fynske, så hvis du holder til i Jylland eller på Sjælland, så er de fantastiske at tage fat i. 

Video har gang på gang vist sig at være et fantastisk redskab til at skabe flere interaktioner og giver dig muligheden for at sætte dit brand op til succes på den lidt længere bane. Hvis potentielle kunder ser dine videoer, så vil de nemmere huske dit brand og din butik. Så ligger du klar når de har beluttet sig for at købe og hopper med større sandsynlighed over til din biks.

Find et godt videobureau – Kig efter tidligere projekter

For at finde den bedste producent af videoer, så kig deres portfolio igennem og se om de matcher det udtryk og de kanaler, som du skal bruge videoerne til. Framehack er f.eks. specialiseret i at lave video til sociale medier, hvor der er bestemte formater og opsætninger, som gør sig gældende. På sociale medier handler det om at fange brugerne hurtigst muligt, da der altid vil komme en stor strøm af content på f.eks. Facebook. 

Kampen om opmærksomhed er hård og derfor kan du nærmest ikke tillade dig at gå ned på kvalitet. Hvis din video ikke er perfekt produceret, så hopper brugerne bare videre til det næste content. Kamppladserne har også ændret sig de seneste par år, hvor vi har set medier som TikTok brage frem. Video er kommet for at blive, hvilket også tydeligt ses på både Facebook og YouTubes svar på TikTok. Reels og Short er det nye og her er det kun de bedste videoer, som får opmærksomhed.