Sparring med andre iværksættere

Hvis du er en selvstændig iværksætter, så er der ikke noget at sige til, hvis du også synes, at det kan være lidt enormt engang i mellem. Det kan også være, at du savner sparring med andre iværksættere, og endelig kan det være, at du har svært ved at koncentrere dig i eget hjem, hvor du er omringet af potentielle overspringshandlinger, som f.eks. tøjvask. I denne artikel kan du læse om en fed måde, du kan sparre med andre iværksættere på.

Tag ud på en rejse med andre iværksættere

Det kan være, at du tænker, at det er en metaforisk rejse, der er tale om. Men det er det faktisk ikke. Du kan nemlig benytte dig af refuga.com og komme ud på en rejse, du aldrig kommer til at glemme. Når man er selvstændig, så har man ofte mulighed for at arbejde fra alle steder i verden. Det er en mulighed, du lige så godt kan gribe, for den er der ikke mange, der er så heldige at have.

Sparring er vigtigt

Når man bliver iværksætter, så bliver man naturligt medlem af et netværk med andre iværksættere. Men det kan være, at du endnu ikke har haft så meget succes med networking endnu. Så kan dette være din perfekte chance for endelig at komme i gang med det. Det kan også være, at du er heldig at opstøve potentielle samarbejdspartnere på ferien.

Snak om det, der er svært

Hvis du er iværksætter, og der ikke er andre af dine venner, der er det, så kender de heller ikke til de udfordringer, der kan følge med. Derfor kan det være rart nogle gange at være omgivet af nogle, der virkelig forstår en, og som kender til de samme udfordringer. Det er noget, du kan opleve på denne rejse, der også lidt er arbejde.