Guide – Bedste kontorstol til erhverv

Sådan vælger du den rette kontorstol til dine ansatte

 

Dansk Kontorstol Forsyning, elsker kontorstole og på deres hjemmeside kan du finde et stort udvalg af forskellige ergonomiske kontorstole, der passer til alles behov.

 

Det kan være en stor beslutning når man skal ud og købe kontorstol, lige meget om det er til hele kontoret eller kun til dig selv. De står altid klar til at guide dig over telefon eller i deres showroom i København. Her har du et bredt udvalg af forskellige ergonomiske kontorstole som helt sikkert passer til dine behov.

 

Den bedste kontorstol til erhvervslivet

 

Vores kroppe er skabt til at være i bevægelse, og vi holder derfor ikke til at sidde ned foran en computerskærm i for lang tid ad gangen. Mange taler i denne sammenhæng om at man skal have den helt rigtige ergonomiske kontorstol.

 

Den største fejl, ved mange af de ergonomiske kontorstole man finder på markedet i dag, er at de ikke kan justeres nok og man derfor kommer til at, sidde for ret op og ned på stolen, som er er usundt for både lænd og ryg i længere tid ad gangen. Derudover får vi også hurtigt skabt nogle dårlige vaner, som at sidde skævt på stolen eller sidde for højt med skuldrene fordi ens skrivebord oftest er indstillet for højt – hvilket også er med til at give kroppen endnu flere skavanker over tid.

 

Slidstærk og højt justerbare “Ergo-back stol” 

 

De fleste mennesker i danske arbejdspladser sidder ned i op til 8 timer dagligt og det er altafgørende at sidde i en god ergonomisk kontorstol med mange justeringsmuligheder.

 

Skal du ud at købe kontorstole til hele firmaet? så vil vi klart anbefale en kontorstol lavet i et slidstærkt materiale og med mange justeringsmuligheder, så kontorstolen kan indstilles til den enkelte ansattes behov.

 

Der findes mange kontorstole modeller, men vi anbefaler Ergo back kontorstol, da denne kontorstol har mange forskellige justeringsmuligheder af dybden på sædet, ryglænet, lændestøtten og samtidigt er denne kontorstol meget slidstærk, hvilket gør at stolen holder i længere tid.