Sådan lagres dine data sikkert med Microsoft Cloud

Som det nuværende medielandskab ser ud i dag, er behovet for lagring af data og datasikkerhed stadig stødt stigende. I takt med at alt foregår online og elektronisk, florerer uanede mængder data, og reglerne på området skærpes med jævne mellemrum.

 

Som virksomhed er det derfor nødvendigt med tillidsfulde og driftssikre IT-løsninger, som stadig er brugervenlige, og som tillader medarbejderne at tilgå de nødvendige filer, programmer og systemer når som helst – og hvor som helst.

Hvordan lagres data i skyen?

De fleste er allerede bekendte med lagring af data i cloud-systemer som Apple Cloud. Og Microsoft Cloud Computing er for sin vis ikke meget anderledes. Princippet beror på de samme præmisser, nemlig at lagring af data sker i et globalt servernetværk, hvor eksterne serverenheder er placeret og forbundet rundt om i verden.

 

Formålet med cloudmiljøer kan variere efter individuelle behov. Men som udgangspunkt kan man med en Microsoft Cloud database til virksomheder lagre eller administrere alle sine data, drive programmer, software og systemer, levere og automatisere digitalt indhold på tværs af platforme – og meget mere.

 

Clouden har mange fordele og egenskaber, men særligt muligheden for at tilgå vigtige filer, oplysninger og data, uanset hvor i verden, man befinder sig, er et centralt og attraktivt salgsargument. Alt det kræver er en enhed med internet adgang.

 

Det er i allerhøjeste grad et spørgsmål om tilgængelighed, og sådan som de fleste virksomheder og mennesker navigerer i dag, er opbevaringen, sikkerheden og tilgængeligheden af data afgørende for effektiviseringen og optimeringen af vores arbejdsgang.

Outsourcing af IT-drift i Danmark

Selvom mange af os generelt er ferme til IT, er der stadig tale om en hel videnskab, der kræver viden og kompetencer at sikre mod udsving, nedbrud og angreb.

 

For mange små og mellemstore virksomheder, er der desværre sjældent økonomiske midler til en intern IT-afdeling eller supporter. Konsekvensen heraf er, at det koster på mange forskellige ressourcer, når teknikken driller, eller man oplever nedetid på sites og systemer.

 

De interne kompetencerne blandt medarbejderne rækker ikke langt nok, og når fokusset flyttes fra kerneforretningen, kommer det til at koste på den lange bane.

 

Det er derfor bedre givet ud at rådføre sig med specialister i IT-løsninger til erhverv. På den måde kan man via en ekstern samarbejdspartner være sikker på, at alt lige fra software og hardware til antivirus, hosting, servere- og cloudløsninger fungerer optimalt.

 

Døgnet rundt. Året rundt.

 

Hos nordjyske Mariendal IT er de eksperter inden for IT-, serverer- og supportløsninger til alle typer virksomheder. Løsningerne tilpasses virksomhedens individuelle behov, og opstår der problemer, er der altid professionel og kompetent hjælp at hente.

 

Outsoursing af IT-drift en investering værd – det samme gælder den datasikkerhed og fleksibilitet, der kommer med lagring via Microsoft Cloud. Så spørg dig selv: har du og din virksomhed råd til at lade være?