Ny Tandreguleringsiværksætter Eventyr i Frederiksberg & Esbjerg!

Vi har talt med en af pionererne af det nye tandreguleringseventyr. Et spændende iværksætter eventyr, som vi er meget spændte på at følge udviklingen af. Stifteren af iværksætter eventyret har tænkt sig at gøre kunderejsen nemmere for nye Invisalign tandreguleringskunder.
Når man som kunde skal finde godkendt, certificeret og dygtig behandler er det utroligt svært at vide, hvilken behandler man skal vælge og om kvaliteten af de enkelte behandlere er god nok. Men ved brug af Invisaligntilbud.dk er man sikker på, at det er en af Danmarks bedste med mest erfarne tandregulerings behandlere man bliver kontaktet af. Stifteren Kristoffer lever for at alle skal have mulighed for at få flotte lige og hvide tænder. 

Kristoffers tandreguleringseventyr startede i 2022, og er blevet en online service, som hjælper dig med at du som kunde får tilbud fra Danmarks aller bedste invisalign behandlere. Eventyret startede med at finde dygtige behandlere af invisalign på Frederiksberg og derefter med behandlere fra en af de større jyske byer invisalign Esbjerg. Siden da er det gået stærkt, og allerede nu har Kristoffer tandlæger fra hele Danmark tilknyttet hans service. Så nu behøves du ikke finde en bøjle behandler, og få de såkaldte togskinner på dine tænder, nu kan du få rettet dine tænder diskret, og uden nogen lægger mærke til at du bruger bøjle.

 

Sådan får du tilbud på retning af dine tænder

 

Simpelt er det at få tilbud fra godkendte professionelle specialtandlæger i Danmark. Du udfylder blot formularen på invisaligntilbud.dk, og kort tid efter vil du modtage to tilbud.

Efter du har modtaget et tilbud på regulering af dine tænder, så vælger du frit hvilken behandler du ønsker at gå videre med. Når du har valgt, bliver du indkaldt til en gratis forundersøgelse, hvor behandleren vil give dig muligheden for at se hvordan dine tænder vil se ud efter behandlingen. Ved brug af den nyeste teknologi kan tandlægen med et par klik finde prisen og varigheden på din behandlingsplan! Du vil få en 3D-simulation over, hvordan dine tænder ser ud før og efterbehandlingen, så du har fuldstændig tydelighed over hele processen. 

 

Kristoffer håber at flere og flere vil bruge servicen, for det er ikke penge han har forøje, han største ønske er bare at folk der vil have rettet deres tænder, finder en god og dygtig tandlæge til deres invisalign behandling. Kristoffer siger at der er utrolig mange behandlere derude, som ikke burde rette tænder med invisalign, fordi de slet ikke har erfaring eller den viden der skal til for at være kvalificeret behandler.
Der er alt for mange, som ender med resultater som ikke er gode nok, og dette skyldes at tandlægerne ikke er dygtige nok. Dem sørger Kristoffer og hans team for, at de i hvert fald ikke får nogle kunder fra dem.