3D print service online

Dette er en blog post fra 3D actions der omhandler online 3D print. Vi er en dansk virksomhed med base i Odense og København den som har mange års erfaring med 3D print. Vi har har derfor online stillet en industriel 3D print service til rådighed som kan printe alt fra det største til det mindste 3D print job hele vores service er tilgængelig online som en 3D printing service hvor du kan bestille alt fra 3D print til industri til dit eget personlige nørdet 3D print projekt hvor du ønsker at få udskiftet dine custom made mirages som du spiller i kælderen med dine venner Nå Nå der er Dronningen Dragons aften den eller sådan noget helt nyt Kan du bestille en 3D actionfigur med dit eget ansigt eller hvad ansigtet af du holder af.

 

Den 3D print service som vi har valgt at stille til rådighed til sikre at du altid får den bedste service og den bedste pris. når vi siger bedste pris at selvfølgelig vigtigt er Popeye at du også får den kvalitet Du betaler for. Derfor har vi valgt selv at have en række 3D printer til rådighed det som man ved større end de stod projekter har en række Partnere med meget store og meget dyre 3D printer i millionklassen.

 

3D print service med det samme!

 

Men som alt andet her i livet, sådan er det også med 3D print. Det er ikke bare et spørgsmål om hvem der har den største og dyreste 3D printer, men om at de 3D printer er kalibrere korrekt og ikke mindst at du benytter de rigtige filamenter til at printe med. Alene i vores custom miniature afdeling har de de syv forskellige filamenter som printer med alt efter om det er noget du selv skal male, om der er noget ved printer til dig farver eller om det er noget som der skal holde i mange år hvor eller blot er modeller som du overvejer skal bruge i fremtiden.

 

Du kan være helt sikker på at når du handler hos os af service ordentlighed Derfor kan du også regne med at vi stiller det samme krav til dig som kunde. Det betyder helt lavpraktisk Og hvis du er til rådighed med råd og vejledning ikke varer i forhold til valg af materialer og 3D printer men også for de fremtidige muligheder der er indenfor 3D print og den helt utrolig udvikling der er indenfor markedet føler altid ved.

 

Til sidst i dette indlæg 3D online printservice, er der bare at nævne at vi håber at høre fra dig og du vil overveje næste gang du skal bestille 3D print online så er det også du bestiller hos. Vi sidder i hvert fald klar på mail og telefon og husk at du også altid får et helt fuldstændig uforpligtende tilbud på mail som du kan tage stilling til.

 

Tak fordi at du læste mad Jeg håber at det her har svaret på dine spørgsmål og du blevet mere nysgerrig på vores 3D print service og på 3D print er. hvis du klikker på linket Kommer du ind på vores hjemmeside hvor du kan finde både vores mailadresse og vores telefonnummer. Vi sidder klar alle hverdage til klokken 9 om morgenen til at svare på alle dine henvendelser. og husk altså også selvom vi altid gerne 100% uforpligtende tilbud på dit næste 3D print.