Brug tech tools til at arbjede med din SEO

Hvad er SEO?

– Søgemaskineoptimering (SEO) er processen med at optimere dit webindhold, så det bliver lettere at finde det og højere placeret i søgemaskiner som Google.

– Målet med SEO er at gøre det lettere for folk at finde dit websted online, hvilket fører til øget organisktrafik og salg.

– Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper dig med at etablere en tilstedeværelse på internettet ved at sørge for, at dit websted vises højt oppe på søgemaskinernes resultatsider (SERP).

Hvad er gamification?

– Gamification er kunsten og videnskaben om at anvende spildesign på miljøer uden for spil

– Gamification betyder, at man tager en proces, der ikke i sig selv er sjov, og tilføjer elementer, der gør den sjovere

– Gamification handler om at give folk et incitament eller en motivation til at gøre noget, de normalt ikke ville gøre, ved at gøre det mere som et spil.

Det bedste tool til netop at optimere din hjemmeside, er ved at bruge Morningscore, som er et dansk software tool, der giver dig XP/point – så du kan se din hjemmeside stige i værdi som bliver målt i kroner.

Hvad er de 6 vigtigste ting, du bør gøre for at dit SEO bliver opfanget af Google?

– Lav en fængende overskrift

– Optimer dine meta-titletags

– Brug nøgleord i den første sætning i hvert afsnit på din landingsside.

– Indføre en blog

– Optimer dine søgeord

– Linkbuilding, byg links

Hvad mener du om at bruge Jarvis til at optimere SEO-tekster? 

Jarvis er et cloud værktøj, hvor du kan skrive tekster til SEO-formål. Ved brug af AI, gør man det nemt at optimere tekster til nettet med et minimum af indsats. Eller skrive tekster hurtigere end du nogensinde har gjort det før.

Hvad er de bedste måder at øge den organiske trafik på?

– Godt indhold, giv folk en grund til at besøge dit websted – gør det relevant for dem

– Opbyg kvalitetsbacklinks, der peger på dit websted med linkbuildingværktøjer som Ahrefs eller Moz’s Open Site Explorer (OSE). Men lad være med at overdrive det og bygge en masse gamle link kataloger.