Dit smil sælger

I flere brancher er det vigtigt at have en bestemt fremtoning. Mange erhverv kræver, at man fremtoner selvsikker, troværdig og anstændig. Nogle af disse ting kan være vanskelige at vise, hvis man ikke rent faktisk føler sig selvsikker. Samtidig kan der være forstyrrende elementer, som kan stå mellem afsender og modtager, så fremtoningen ikke bliver som forventet. En af de ting man har fundet ud af ved forskellige undersøgelser er, at smil sælger. Smilet er med til at skabe et naturligt bånd mellem mennesker, og det kan udstråle selvsikkerhed men også skabe en forbindelse mellem de to parter. Har man usikkerheder omkring sit smil eller sine tænder, eller har man så voldsom skæv en tandstilling, at andre kan have svært ved at abstrahere fra det, kan det stå i vejen for troværdigheden. Derfor bør man være opmærksom på, at ens udstråling påvirkes af en tænder og smil.

Tandretning er en investering

Selvom det kan virke omfattende, kan en tandretning gøre en enorm forskel. Det er sjældent, at skæve tænder i sig selv kan abstrahere så meget, at det kan gå ud over et salg eller en aftale mellem sælger og kunde. Det er ofte kombinationen af tænderne og den usikkerhed, det skaber, som gør det store udfald. Derfor kan det være værd at overveje, om en tandretning ikke er en fornuftig investering. På den måde vil man opbygge en selvtillid, som skaber en anden fremtoning, som i sidste ende kan være grunden til, at man lander flere aftaler. Et lyder banalt og måske en smule fjollet, men det er ikke nyt, at vores fremtoning skaber et billede, som andre kan tolke ud fra. Hvis ens bankrådgiver virker usikker generelt, er det nok ikke hans råd, man vil lægge alle sine penge på. Derfor kan man overveje, om en investering i tandretning vil være godt givet ud.

Processen ved tandretning

Der findes forskellige måder, hvorpå man kan få lavet en tandretning. Flere holder sig formentlig tilbage, fordi man forbinder en tandretning med et akneramt teenageansigt med togskinner. Det er dog langt fra den eneste måde, hvor man kan få lavet en tandretning. Der er udviklet forskellige former for bøjler, som er mere passende til et job i erhvervslivet. Der findes gennemsigtige skinner, som er så godt som usynlige. Eller man kan nøjes med en natskinne, som retter tænderne, mens man sover. Tandretning er, som meget andet, blevet optimeret, så der i dag er mange muligheder. Nogle holder sig også tilbage, fordi de er af den opfattelse, at tandretning er et dyrt indgreb. Det passer dog ikke. Afhængig af hvilket forløb man skal igennem, vil tandretning være en overskuelig proces, som ikke tømmer pengepungen. Og med den gevinst, der er at hente, bør man overveje, om det ikke er pengene værd.