Danske virksomheder bør i større grad gøre disse ting

Du er nok interesseret i at gøre din virksomhed endnu større ved at få flere kunder, fordi du er en læser af denne business og IT blog. I dette lille skriv kigger vi på, hvordan du kan skaffe flere kunder til din virksomhed ved blandt andet at være med på en stor trend og ved at være nummer ét på Google.

 

Det er klart, at du nok ikke vil prøve tingene af, vi nævner, hvis de er alt for dyre. Derfor har vi valgt ting, du kan implementere meget hurtigt og uden at skulle betale alt for mange penge. Hvis det virker, så kan du vælge at investere flere penge i de ting, vi nævner.

 

 

Få flere kunder ved at tage imod digitale valutaer

Har du ikke været ude for en situation, hvor du ønsker at købe noget på en hjemmeside, og så tager de ikke imod dit foretrukne betalingsmiddel? Det sker ikke så meget i Danmark, men hvis du prøver at købe noget i udlandet, hvor forhandleren kun tager Paypal, så kan det hurtigt blive et problem, hvis du ikke vil give dine oplysninger til Paypal.

 

Før i tiden var det ikke alle webshops i Danmark, hvor man kunne betale med kreditkort. I dag er det 99% af alle webshops i Danmark, hvor man kan betale med kreditkort. Man kunne forestille sig, at mange hoppede fra, da de havde besvær med at betale.

 

Kreditkort fungerer meget godt i dag, og hvorfor skal man tage imod digitale valutaer? Jo, der er rigtig mange, der har købt bitcoins og vil bruge dem efter kursen på bitcoin er steget meget. Hvis du ikke allerede har gjort det, så køb bitcoins danmark for at være med på bølgen.

 

I dag er der en håndfuld danske webshops, der tager imod bitcoin. Hvorfor skulle du ikke blive en af disse? Det koster nærmest intet at integrere i de mest populære shopping-systemer. Det fungerer desuden meget godt, og du får aldrig chargebacks.

 

 

Få flere kunder ved at ligge nummer ét på Google

Mange virksomheder tænker, at søgemaskineoptimering ikke vedrører dem. Det vedrører dog alle virksomheder, der gerne vil findes på søgemaskinerne. Er du en del af dem, så er det relevant for dig. Der er mange måder at gøre det på. Vi anbefaler, at du laver on-page SEO. Dette er en form for søgemaskineoptimering, hvor du fokuserer på indholdet og det tekniske på din egen hjemmeside.

 

Efter du har fået det ovenstående på plads, så kan du prøve at kontakte personer, der kan hjælpe dig med avanceret søgemaskineoptimering. Det er en meget effektiv måde at få nye kunder på. Priserne varierer meget, og det kommer an på rigtig mange variable.

 

Os bag denne artikel håber selvfølgelig, at du er blevet inspireret og vil prøve et eller flere af de nævnte tiltag.