Pift din side op med hurtigere og billigere webhosting samt et bedre layout

Har du en gammeldags hjemmeside og en studentermedhjælper ansat, så kan du få en ny hjemmeside meget billigt. Du kan komme meget langt med de tips og tricks, vi kommer med i denne artikel. Vi hjælper dig med at få en pænere hjemmesider, der er hurtigere og som selvfølgelig er så nem at bygge, at du kan overlade arbejdet til din studentermedhjælper. Du kan endda potentielt komme til at spare penge ved at vælge en billig webhosting løsning.

 

Skift til billig webhosting først

Denne del før du nok klare selv først, da det kræver, at du indtaster kreditkortoplysninger, som du nok ikke vil give til den person, der skal stå for det resterende arbejde. Du finder en billig webhosting og betaler for den. Herefter følger du instruktionerne på skærmen og kommer til kontrolpanelet.

 

Når du er inde på kontrolpanelet, så vil du de fleste steder have mulighed for at køre en såkaldt “1 click install”. Hvis du ikke kan finde det, så skriv til kundeservice. De hjælper dig gerne. Der er generelt god kundeservice, hvis du vælger en billig dansk webhosting løsning. Udenlandske er en helt anden sag. Find WordPress og installer det på dit webhotel.

 

Ved at skifte til en billig webhosting løsning kan du spare penge. Dette kan du især, hvis du har en gammel hjemmeside, hvor du betaler for et gammelt abonnement. Det er sjældent, at folk har skiftet hosting, og man kan sagtens betale alt for mange penge for det i forhold til priserne i dag. Det var måske fair priser, dengang man fik hjemmesiden. Derudover er mange nyere løsninger optimeret til WordPress, som du også skal bruge i det næste trin.

 

Anskaf Elementor Pro

Åh nej, nu skal du bruge flere penge. Ja, det skal du, men de er meget godt givet ud. Du har allerede sparet penge på at skifte webhosting, så kan du godt bruge lidt af det på et tema, der kan erstatte behovet for en udvikler eller et webbureau. Temaet kan selvfølgelig ikke erstatte professionelle, hvis det er en avanceret hjemmeside. Læser du dog denne artikel, så har du nok ikke en avanceret nok hjemmeside til ikke at bruge temaer som Elementor.

 

For at købe Elementor Pro, så skal du ind på deres hjemmeside og oprette en bruger. Herefter indtaster du dine oplysninger og modtager en faktura, som du skal bruge til bogføring. Husk det.

 

Nu hvor du har teamet på plads og har skiftet hosting, så kan du overdrage opgaven til en studentermedhjælper. Fortæl ham eller hende, hvordan hjemmesiden skal se ud, og så skulle de gerne kunne klare opgaven. Der findes rigtig mange guides på YouTube, så han eller hun kan altid få hjælp gratis, hvis der skulle være brug for det. Elementor er meget intuitivt, så du kan også selv hjælpe til, når du har tid.