Optimér medarbejderne med teambuilding langt væk fra kontoret

Har du brug for at få en medarbejdergruppe rystet sammen og givet dem mulighed for at lære deres kolleger at kende på nye måder? Det vil både øge deres trivsel og deres evne til at kommunikere og samarbejde – og dermed optimere deres opgaveløsning i løbet af arbejdsdagen. Tag for eksempel på en natlig ravjagt ved stranden med en Bright Power uv-lygte.

Mange muligheder for aktiviteter

Der findes mange muligheder når det handler om at finde aktiviteter til en dag med teambuilding. Det kan være noget med at skulle bygge et eller andet i grupper eller løse konkrete praktiske opgaver der kræver kommunikation og samarbejde. Det kan være idrætsaktiviteter eller måske en udflugt. En tur i en forlystelsespark eller til koncert eller andre kulturelle events giver mulighed for at lære sine kolleger at kende på nye måder og det giver noget at tale om medarbejderne imellem – andet end bare arbejdet, sure kunder eller urimelige chefer. Men hvorfor ikke benytte sig af den storslåede danske natur i denne sammenhæng? Gode lange traveture, en picnic med det hele på et naturskønt sted – eller for den sags skyld: Send dine medarbejdere på ravjagt langs de danske kyster. Det er en storslået oplevelse at gå tur langs de smukke danske kyster og når det samtidig gælder om at lede efter rav undervejs giver det både sjov og spænding samtidig.

Ravjagt som teambuilding

Her til lands er der rige mulighed for at finde rav ved kyster og strande. Det er harpiks fra fortidens skove i de omkringliggende lande. De bedste chancer for at finde rav er på strande, hvor store bølger skyld op. Men det kan også lade sig gøre at finde rav på andre strande og kyster. Efter en kraftig storm er chancerne under alle omstændigheder bedst. Mange tror, at man skal finde ravet blandt stenene på stranden, men der er faktisk sjældent, at ravet gemmer sig der. Indenfor den seneste tid er et nyt hjælpemiddel for ravjægeren dukket op. Det drejer sig om lygter med UV-lys for eksempel en Bright Power lygte. En ravjagt med uv-lys skal foregå efter solen går ned og mørket har sænket sig. Det gør det til en helt særlig naturoplevelse. Bright Power lampens kraftig UV-lys får ravklumperne til at lyse op blandt alle stenene. Bright Power lygten forbruger mindre strøm end andre modeller så den kan holde længere på en opladning. Det er en helt nyudviklet LED- type, der sidder i Bright Power lamperne.

Et tip, når du leder efter rav, er at søge i tangen og imellem de mange skaller på stranden. Ravet bliver nemlig skyllet op og lægger sig i tangen. Små pindestykker, gule svampe, kulstykker og sand, kan dog godt skjule ravet og gøre det vanskeligt at finde. Rod lidt op i det mens du får hjælp af den Bright Power uv lygte, du har medbragt på den natlige tur til kysten sammen med kollegerne. I vil helt sikkert få en sej naturoplevelse, som I kan mindes i lang tid.