Nyheder om miljø og erhvervsliv

Præcis som i så mange andre dele af samfundet, er der heldigvis også sket ting de seneste år i erhvervslivet, når det gælder grøn omstilling. Der tales i høj grad om at virksomheder, små som store, ønsker en grønnere profil. Det giver både mening rent miljømæssigt, og viser samtidig kunder, at man som virksomhed er med til at prøve at løfte fremtidens klimaudfordringer, og passe på vores miljø. Det har vi skrevet lidt om her i artiklen.

 

Det sker i højere og højere grad, at miljø og erhvervsliv går hånd i hånd. I takt med at det er blevet mere trendy at vise potentielle kunder, at man som virksomhed er med til at passe på miljøet, er der også virkelig sket noget på den grønne front, når det gælder det danske erhvervsliv. Det kan man f.eks. se rundt omkring på områderne omkring danske fabrikker og kontorbygninger, hvor mange vælger at lade græsset gro, og måske bare nøjes med at klippe lidt stier rundt omkring på plænen, og ellers lade naturen få fat. Langs landevejene ser man også hvordan der plantes blomster i vejkanten, og at naturen generelt får lidt mere plads end tidligere, hvor en tætklippet plæne eller vejkant i høj grad blev set som et symbol på at ”her er der styr på tingene”. Mindst lige så glædeligt er det, at mange brands vælger mere miljøvenlige løsninger, end det tidligere har været tilfældet, når der f.eks. skal vælges indpakning til nye produkter etc. Det giver nemlig både mening rent miljømæssigt, og kan samtidig være med til at understøtte virksomhedens grønne profil, hvilket i sig selv kan gøre brandet mere attraktivt for kunder ude i butikkerne.

Læs mere på OplevNaturen.dk

Disse er blot et par af de eksempler på hvordan man som virksomhedsejer kan gøre sit brand mere grønt, og derfor også mere attraktivt, og samtidig være med til at give en hånd i den fælles kamp om at beskytte vores miljø og natur. Er du interesseret i at læse mere om emnet, kan det anbefales at klikke ind på www.oplevnaturen.dk, hvor man kan læse en række spændende artikler om netop grøn omstilling i erhvervslivet, og måske finde inspiration til nye tiltag i din virksomhed. Det kan være alt lige fra gode leverandører af grønne produkter og materialer, til artikler om grøn omstilling generelt. Der kommer løbende nye artikler til, så der er som regel altid et eller andet spændende at læse derinde.