Nye Pro anlæg fra Aqua Danmark

Aqua Danmark har lanceret deres nye blødgøringsanlæg leyco SOFT Pro 9 og 15, og her får du altså lidt ekstra tryghed for pengene. Blødgøringsanlæggene fjerner kalken i dit vand i hjemmet og derudover får du de nye Pro funktioner som gør at du kan koble dit blødgøringsanlæg til wi-fi og hente den dertilhørende app, som kan give dig nogle ekstra funktioner.

Leyco SOFT Pro
Blødgøringsanlægget Leyco SOFT Pro er et kompakt anlæg som har stor kapacitet. Anlæggene passer perfekt til familier mellem 1 og 9 personer og kan let integreres i den private bolig. Det skal installeres der hvor vandet kommer ind i din bolig, som oftest er i bryggerset eller kælderen. Anlægget skal installeres af en autoriseret VVS’er og kræver ikke noget vedligeholdelse. Dog skal du fylde salt på anlægget da det fungerer via ionbytning. Det betyder at anlægget bytter kalken i vandet ud med natrium. Det er en simpel og god fungerende proces, og hvis du bruger salttabletter som er fødevaregodkendte så er Leyco SOFT Pro godkendt til drikkevand og kan dermed bruges i hele huset, hvilket giver mange fordele. Derudover anbefaler Aqua Danmark at du får et servicetjek på anlægget således at det tjekkes, vedligeholdes og renses mindst en gang om året. På den måde er du sikker på at opretholde kvaliteten af drikkevandet.

Wi-Fi funktion
Den nye wi-fi funktion giver som sagt ekstra funktioner via app. Du kan nu få en notifikation når der skal fyldes salt på dit anlæg. Så slipper du for at skulle gå og holde øje med det, og undgår derved også fejl på anlægget i tilfælde af, at du er typen som godt kan komme til at glemme at holde øje med det. Derudover kan blødgøringsanlægget hele tiden holde øje med dit vandforbrug og informere dig via en notifikation hvis dit vandforbrug pludselig skulle stige. Det kan være hvis der for eksempel er et toilet som løber, eller hvis der skulle være en utæthed af et vandrør. Et utæt vandrør kan i værste tilfælde ende ud i en vandskade hvis det ikke bliver opdaget og derfor er lige netop denne funktion virkelig praktisk og funktionel. Det kan give dig noget ekstra tryghed i hverdagen gøre at du ikke kommer hjem til oversvømmelser på gulvet når du kommer hjem fra ferie.

Aqua Danmark anbefaler
Hos Aqua Danmark anbefaler vi de nye Leyco SOFT Pro anlæg’s wi-fi funktion som en nice-to-have og ikke en need-to-have. Fordi at du kan få blødt vand fra vores blødgøringsanlæg uden wi-fi, og det er jo dette som er hovedformålet. Men hvis du bor i en bolig af ældre dato med gamle vandrør eller hvis du har bygget nyt så kan det give ekstra tryghed at blødgøringsanlægget kan holde øje med at alle installationer er i orden.