Mikrobølger kan mere end at poppe popcorn – få din glatte og spændstige hud tilbage

Appelsinhud – eller cellulite, som det rettelig hedder – er for rigtig mange mennesker en plage. Du kender det måske selv. Det er svært at overholde den stramme diæt og det barske motionsskema i en hverdag, hvor børn, job og partner afkræver dig store dele af din tid og energi. Resultat er ofte en svingende vægtkurve, og det vil med tiden uundgåeligt gå ud over din hud også.

Vægttab er dog kun én potentiel årsag til cellulite. Graviditet er en anden hyppig årsag, som mange kvinder oplever kaster cellulite i større eller mindre grad af sig. Endeligt vil tidens tand og de aldringsprocesser, som uundgåeligt pågår i din krop muligvis være medvirkende til, at du på et tidspunkt rammes af cellulite.

Selvom cellulite langt hen ad vejen kan skjules i det daglige, vil det for de fleste stadig være ensbetydende med flovhed i forbindelse med offentlige bade og strandture samt et ringere selvværd og lavere selvtillid at skulle døje med cellulite. Den gode nyhed er imidlertid, at kuren er kommet.

Cellulite kan nemlig behandles ganske effektivt og uden de store gener. Hos Shaping Studio tilbyder de således en behandling med mikrobølger. Det lyder måske en smule lumsk, og skam dig ikke, hvis du får associationer til de velduftende popcorn, du undertiden tilbereder derhjemme. Men der er ikke noget hokus-pokus ved denne behandling. Mikrobølger virker nemlig.

Og behandlingen virker på den måde, at mikrobølgerne går ind og stimulerer hudens celler til at producere kollagen. Kollagen er det stof, som gør din hud stram, spændstig og tonet. Men fordelene ved denne moderne behandlingsform slutter ikke her.

Mikrobølgebehandlingen foregår fuldstændigt uden kirurgiske indgreb. Det letter i sagens natur hele processen og du undgår ar og indlæggelser. Ja, behandlingen med mikrobølger mod cellulite er endda vældig hurtigt overstået, da en behandling typiske vil være overstået i løbet af en times tid.

Et behandlingsforløb vil som oftest – for at give dig det bedst mulige resultat – bestå af to til fire behandlinger. Mellem hver behandling skal du forvente, at der skal gå fire uger. Så der er altså tale om én times behandling hver fjerde uge. En behandling, som de fleste nok vil kunne afsætte tid til, og i værste fald også få chefen til at gå med til.

Behandlingen med mikrobølger mod cellulite er desuden så skånsom, at du vil kunne gå fra din behandling og genoptage dine hverdagsgøremål uden gener fra mikrobølgerne. Måske vil du opleve en smule rødmen og ømhed i om omkring det behandlede område, men du skal altså ikke afsætte dage, hvor du behøver at være sengeliggende eller lignende.

Shaping Studio har til huse i Randers og Egå, nord for Aarhus. Det er kun på sidstnævnte klinik du har mulighed for at få behandlet din cellulite.