Kom i toppen af Google med billig linkbuilding med BOB linkbuilding

Kom i toppen af Google med billig linkbuilding med BOB linkbuilding

Engang handlede markedsføring om at få fysiske reklamer ud i verden, så potentielle kunder ville få øje på et firma og produkt, og derefter købe det i en butik. Det er stadig en del af markedsføring, men i dag involverer det en del mere grundet internettet og online shopping. Det er her, SEO og linkbuilding kommer ind i billedet.

Hvad handler SEO om?

SEO står for Search Engine Optimization. På dansk kalder vi det søgemaskineoptimering. Det handler om, hvor højt du er på listen over Googles søgeresultater, når en person søger efter et produkt, som du sælger. Tænk på, når du selv googler noget. Man kigger ikke videre end resultaterne på første side, så det er vigtigt, at dit firma er i blandt de resultater, så nye kunder kan finde din virksomhed. Søgemaskine optimering handler kort sagt om at få din virksomheds hjemmeside set af potentielle kunder.

Googles søgeresultater

De allerøverste søgeresultater er typisk noget, som Google bliver betalt for at vise. Men det er kun de første to-tre stykker, og det vil være markeret som en annonce. De efterfølgende resultater bliver vist baseret på, hvor relevante og populære de hjemmesider er, i forhold til det, som der er blevet søgt efter. Hvis du for eksempel søger efter ”sko”, vil de første par resultater være annoncer, og de efterfølgende vil være de hjemmesider, som Googles algoritme ser som mest relevant i forhold til din søgning.  Men hvordan bedømmer Google, hvad der er relevant?

Googles algoritme

Googles algoritme bedømmer en hjemmesides popularitet og relevans baseret på, hvor mange andre hjemmesider linker til den hjemmeside. Disse links bliver set som anbefalinger, og jo flere anbefalinger en hjemmeside har, jo højere kommer den på listen over Googles søgeresultater, og jo flere potentielle kunder vil se og klikke på din side. Dog er det en smule mere kompliceret end det; din hjemmeside, og den side, som linker til den, skal være relevant i forhold til emne og i forhold til det, som der bliver søgt efter. Derfor er der nødt til at være noget tanke og viden bag de links, der bliver sendt ud i verden.

Hvad er linkbuilding?

Det er her, linkbuilding kommer ind i billedet. Linkbuilding er en tjeneste, du kan bestille hos et firma, som vil sørge for, at links til din hjemmeside bliver sendt ud i verden, og dermed hjælpe dig med søgemaskineoptimering. Linkbuilding går ud på, at der bliver skrevet artikler om emner og med søgeord, der er relevante for din hjemmeside, produkter og tjenester, og hvor der igennem de artikler vil linkes til din hjemmeside. Disse artikler vil blive publiceret på andre sider, der har de samme emner, og så vil Google registrere din hjemmeside som populær, anbefalet og relevant inden for det valgte emne.

BOB linkbuilding

Et firma, der tilbyder billig linkbuilding, er BOB linkbuilding. Her tilmelder du dig et abonnement, så du kan få udgivet links, som det passer dig, hver måned. BOB linkbuilding giver dig adgang til mange SEO relevante sider, hvor dine links kan blive udgivet på. Du kan selv skrive artiklerne, eller firmaet kan gøre det for dig. Du bestemmer helt selv, hvor tit dine links skal udgives, samt hvor mange af gangen. Det giver dig frit spil til at styre din egen linkbuilding og søgemaskineoptimering. Du kan finde det hele på BOB-linkbuilding.dk.

Velskrevet indhold

Vælger du, at firmaet skal skrive artiklerne for dig, vil du selvfølgelig får tekster, som er relevante og velskrevne. Googles algoritme er nemlig opmærksom på, hvorvidt indholdet er unikt eller ej, og det er det unikke indhold, som Googles algoritme bruger, når den registrerer, hvad der linker til din hjemmeside. Skribenterne vil have erfaring inde for feltet og vide, hvad kravene til de forskellige artikler er. Du kan også selv stille krav til artiklerne, og lade skribenterne vide, hvilke søgeord der skal tages i brug, og hvilken hjemmeside, der skal linkes til. Det er den perfekte vej til søgemaskineoptimering.

Du bestemmer selv

Det fantastiske ved BOB linkbuilding er netop, at det hele er op til dig. Du bestemmer, hvor mange links, du vil udgive. Du bestemmer, hvad der skal linkes til. Du bestemmer, om du selv vil skrive artiklerne, eller om andre skal gøre det. Du bestemmer, hvad artiklerne skal indeholde, selv hvis du ikke selv skriver dem. Du bestemmer, hvornår de skal udgives. Du har muligheden for at forbedre din egen søgemaskineoptimering, så du kan komme til tops.

Kom i toppen

Dit forhold til SEO er op til dig. Søgemaskineoptimering og linkbuilding er uden tvivl i blandt de bedste metoder, når det kommer til mere trafik på ens hjemmeside. SEO hjælper dig med at blive set, og når du bliver set, får du flere kunder. Det er vejen frem at komme til toppen af Googles søgeresultater. En digital tilstedeværelse kan have reelle fordele for dig og din virksomhed.