ITIL er en meget brugbar standard i IT Verdenen

Det er meget praktisk at have en ITIL uddannelse, som består af fire moduler. Udover at det vil styrke dit CV, så får du også en masse gode IT-kundskaber, som du kan arbejde effektivt med efterfølgende. Mange arbejdspladser kræver efterhånden en god basisviden om IT, og med en ITIL uddannelse får du lidt mere end blot en god basisviden. Du lærer blandt andet, hvordan du med de rette IT-løsninger og digitale services kan hjælpe organisationer til at opnå deres visioner og mål. Uddannelsen kan tages på flere måder, så den kan tilpasses din tid.

En uddannelse der tilpasser sig dig

Hvis du har vanskeligt ved at møde op på uddannelsesstedet for eksempel på grund af afstand fra dit hjem, så har du mulighed for at tage uddannelsen som e-læring. Når du tager uddannelsen fra din computer, så kan du langt hen af vejen, selv planlægge hvornår på døgnet, du vil studere. Derved kan du også planlægge og passe dine andre gøremål som job, børn osv. Det kræver selvfølgelig at du har den passende selvdisciplin til at få passet dit skolearbejde, da man nemt kan distraheres eller udskyde arbejdet. Hvis du kan det, så er det en perfekt studieform med meget fleksibilitet.

Den klassiske klasseundervisning med fremmøde

Til den klassiske klasseundervisning måder du op til undervisning, som du kender det fra din tidligere skolegang. Her forbereder du dig til hver undervisning. For at få mest ud af det, må du forberede dig grundigt hver gang, så du kan få mest ud af at arbejde med det i praksis. Ved både at have læst op og møde op til gennemgang af det læste og praktisk gennemgang, får du et godt fundament for at kunne implementere det, som du har lært og til at kunne arbejde videre med det selv efterfølgende.

Et mix af det hele i en fleksibel pakke

Der er også mulighed for at tage en tredje fleksibel løsning. Her modtager du undervisningen online, hvor det samme modul vises både om formiddagen og om eftermiddagen. Du kan enten se den der passer dig bedst, men du kan også se dem begge, hvis du har brug for at få det hele en gang til. Du forbereder dig med e-læring og repetition. Det er altså igen en meget fleksibel løsning, som giver dig nem adgang til at kunne deltage og gennemføre uddannelsen i ITIL.