Få en mere effektiv arbejdsplads med Modern workplace

Effektive arbejdsgange og processer er for mange arbejdspladser blevet vigtige punkter på dagsordenen. For mange virksomheder kan bedre og smartere arbejdsgange være med til at give konkurrencemæssige fordele. Konkurrencedygtighed er blevet et vigtigt værktøj, når det kommer til indtjening, men også for virksomhedens overlevelse i markedet.

 

Små forbedringer med stor effekt

Langt de fleste virksomheders skæbne afhænger af deres evne til at skabe indtjening og fortjeneste, samt brugen af deres resurser og indtjening.

Når det kommer til effektivisering af arbejdsgange, kan forbedringer indebære mange forskellige ting og aspekter af virksomheden. Du kan for eksempel optimere alt fra dine printermaskiner til digitale ERP-systemer og lignende.

Ikke to virksomheder er ens, hvorfor du altid bør tage udgangspunkt i din egen situation. Det kan eksempelvis give mindre mening at optimere dine nye kopimaskiner, end det kan med et udateret dokumenthåndteringssystem. Det kan nemlig være, at du håndterer dine dokumenter manuelt i hånden, fremfor for at bruge et digitalt program.

En optimering af dette i form af et skift til en digital løsning, kan være med til at frigive mere tid for og dermed flere resurser til mere værdiskabende aktiviteter. Du behøver nemlig ikke tænke på at investere i mere fysisk plads. Ligeledes kan det være hurtigere for dig at skrive på et tastatur, end det kan være at skrive med en blyant.

 

Hvordan skal jeg gribe det an?

Der findes talrige måder, hvorpå du kan gribe optimeringer an på. Når det kommer til optimering af din arbejdsplads i form af arbejdsprocesser, kan det give god mening at gøre brug af en digital sammenfattet løsning såsom Modern Workplace.

Det smarte ved Modern Workplace er, at du digitaliserer dine arbejdsgange ved brug af digitale teknologier. Der kan her være tale om brug af Skype for Business, Office 365 værktøjer og brug af Azure til driften af din virksomhed.

Modern Workplace kan i bund og grund opfattes som logisk brug af moderne digitale værktøjer, med henblik på at forbedre sine nuværende arbejdsgange.

Der kan her være tale om mange forskelligartede løsninger som:

  • Cloudbaseret opbevaring
  • VPN-sikkerhed
  • Sociale netværker som Yammer
  • Mailsystemer som Outlook
  • Datacentre
  • Og meget mere

Det kan være en stor for din forretning at gøre brug af disse løsninger, særligt i en tid, hvor teknologisk udvikling løbende ændrer de måder, som vi gør vores ting på. Omstillingsparathed kan her være en kæmpe konkurrencemæssig fordel.

 

Stå bedre med professionelle bag skuldrene

Ønsker du at udnytte din arbejdspotentiale på bedstevis, men er i tvivl om, hvordan du skal gøre det, kan det være meget behjælpeligt at hente hjælp fra professionelle. Dette gør sig særligt gældende, hvis du skal opsætte programmer såsom Microsofts Azure og lignende ERP-systemer, da de kræver særlig teknisk kunnen, hvis du skal opsætte dem korrekt.