Telmore

Telmore er et dansk ejet teleselskab der startede i Danmark i år 2000. Telmore var det første teleselskab til udelukkede at eksistere på internettet. Dermed var Telmore en af de først inden for lavpris telefoni. Telmore hed oprindeligt Danafon, men det var dog aldrig et navn der blev brugt mens de solgte telefoni og blev derfor hurtigt erstattet med Telmore som det har heddet lige siden. Telmore benytter sig i dag af TDCs netværk og derfor kan du være sikret en bred dækning hvis du er kunde hos Telmore. Telmore har i dag over 700.000 kunder i Danmark.

Telmore begynder i 2004 også at sælge mobiltelefoner til deres kunder. Det gjorde, og gør stadig i dag, at kunderne kan få en billigere mobiltelefon mod at de tegner et abonnement hos Telmore. I 2008 begyndte Telmore også at sælge mobilt bredbånd og det er derfor også en af de ting du kan få gennem Telmore den dag i dag. Udover dette kan du også købe tilbehør til dine mobil som involverer headsets, covers og diverse ledninger til f.eks. opladning.

Se Telmore´s abonnementer her
Som kunde hos Telmore får du også adgang til tjeneste Telmore Play som er en tjeneste der giver dig adgang til diverse film, serier, musik og meget mere underholdning for både børn og voksne. I 2017 og 2019 har Telmore fået tildelt prisen for at have Danmarks Bedste Kundeservice. Derfor kan du altid regne med at skulle du have nogle problemer når du er kunde hos Telmore, så kan du finde rare medarbejdere der gerne vil hjælpe dig med at komme i mål med din sag.

Telmore blev i 2004 overtaget af TDC og har siden da været ejet fuldt ud af TDC koncernen der også ejer flere andre lavprisselskaber og har senest i 2018 opkøbt Plenti.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0