Telia

Telia er et svensk teleselskab, der har opereret i Danmark siden 1995, og har solgt flere forskellige produkter og services med relation til telefoni og mobiltelefoni. Telia var nogle af de første, der kom ind på de danske markede, og var med til at bryde TDCs monopol dengang. Den dag i dag er der selvfølgelig sket meget med både markedet, og med de produkter som bliver udbudt. Hos Telia kommer du til at bruge deres eget netværk af master, på grund af en samarbejdsaftale med Telenor vil du også kunne benytte deres, og du får derfor en rigtig bred dækning med et abonnement hos Telia.

Hos Telia kan du selvfølgelig få en række forskellige abonnementer, alt efter hvilket behov du har for brug af data, og hvor meget du rejser i udlandet. Udover mobiltelefoni har Telia også mobilt bredbånd, så du kan få internet i huset eller på farten, almindeligt bredbånd så du er sikret en lynhurtig og stabil forbindelse.

Du har også mulighed for at få dine Tv-kanaler gennem Telia, og slutteligt har Telia også muligheden, for noget de kalder Telia Sense Car, hvor du kan få Wi-Fi i din bil i Danmark og EU. Derudover har du jo selvfølgelig også muligheden for at købe din kommende mobiltelefon gennem Telia, og dermed spare nogle penge ved at tegne et abonnement samtidig.

Se Telia´s abonnementer her

Telia har fremsat 3 konkrete mål, for at hjælpe med at løse den samfundsmæssigeudfordring der er klimaudfordringerne. Derfor vil Telia inden 2030 udlede 0% CO2 samtidig med, at de hjælper deres kunder og leverandører med at reducere deres eget udslip, de vil fjerne alt spild, alt kan genanvendes eller forbrug skal reduceres, slutteligt vil de have 100% og lover at gå forrest for at nå deres egne mål, og hjælper gerne andre med forslag til hvordan lignende mål kan nås.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0