Telenor

Telenor startede sin forretning i Danmark i 1992. Dengang hed selskabet Sonofon, og beskæftigede sig med at udrulle mobiltelefoni ud til danskerne. I dag hedder selskabet, som du kender det Telenor, og er beskæftiget med meget det samme. Nemlig at skaffe mobiltelefoni til danskerne. Telenor har sit eget netværk med både 2G, 3G og 4G. Telenor besidder et af det mest fintmaskede netværk i Danmark, og dækker derfor 99% af danskerne. Telenor udvider, og opgraderer konstant deres netværk, så hvis du i dit område tidligere har oplevet dårlig forbindelse, så kan det være, at det har ændret sig nu, med hjælp af en ny mast de måske har sat op i dit lokalområde.

Hos Telenor kan du få en lang række abonnementer til både privat og til erhverv. Abonnementerne kan variere efter dit data behov. I alle abonnementer er der inkluderet både fri tale og fri SMS. Udover de almindelige abonnementer så har Telenor også særlige abonnementer til børn og unge under 11 og under 18. Gennem alle abonnementer hos Telenor kan du få data i udlandet. Telenors data i udlandet dækker 90% af danskernes rejsemål, så derfor er der en god sandsynlighed for, at Telenor har data tilgængelig i det område, hvor du plejer at tage på ferie.

Se Telenor´s abonnementer her

Telenor har en lang række fysiske butikker rundt i hele landet, derfor kan du som kunde altid finde et sted, hvor du kan komme ned med dine problemer. Det kan give en god tryghed, at man ved, man altid har nogle i nærheden, der kan hjælpe en med ens problemer, og man ikke skal igennem en lang kundeservice kø.

Telenor sælger også mobilbredbånd, mobiltelefoner, internet til hjemmet, tablets og tilbehør til alt dette. Derfor kan du helt sikkert finde lige præcis det, du har brug for hos Telenor

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0