Skal du afholde events i udlandet?

Hvis du driver forretning på internationalt plan, er det vigtigt at være opmærksom på, at events afholdt i udlandet, kan have en markant mærkbare virkning på din virksomhed.

Gjort ordentligt er events er en fantastisk måde at samle folk på og fremme en sag eller et produkt. Events kan også være en god måde at skabe omtale og opmærksomhed på.

Men events kan også være dyre og tidskrævende at organisere. Og det gør sig særligt gældende, når det kommer til events i udlandet! Læs med i dette indlæg og bliv klogere på, hvordan du kan få dit event i udlandet til at blive en større succes.

Fjern egne og fjerne oplevelser

Hvis du overvejer at arrangere events i udlandet, er der et par ting, som du skal huske på. I modsætning til det hjemlige derhjemme, kan der i udlandet være mange flere og større faldgruber, særligt hvis det er i fjerne og ukendte territorier (business-wise).

Corona er ikke helt forsvundet

Når det kommer til events i udlandet, bør du først og fremmest undersøge de lokale love og bestemmelser vedrørende arrangementer. Dette er særligt vigtigt set i lyset af Corona-pandemien. Det er nemlig ikke alle lande som har åbnet sig helt op fra pandemien.

Vær opmærksom på kulturen

Herudover skal du være særlig opmærksom på kulturelle forskelle og sørge for, at dit arrangement respekterer de lokale sociale skikke.

Hav et ekstra øje vågent angående logistikken

Derudover skal du tage hensyn til logistikken i forbindelse med afholdelse af et arrangement i et andet land, lige fra at finde det rette sted til at arrangere transport og indkvartering for deltagerne.

Men hvis du er parat til at lægge arbejdet i det, kan det være en enormt givende oplevelse at være vært for et arrangement i udlandet. Du får mulighed for at vise dit land eller din by frem for et internationalt publikum og skabe minder, der vil vare hele livet. Er der tale om udlandet, giver du dine deltager en helt ny og unik måde at fordybe sig i den udenlandske kultur og geografi.

DMC: Den hemmelige og hurtige løsning til udenlandsk succes

Hvis du planlægger arrangementer eller rejser til udlandet, er det en god idé at søge hjælp hos et destinationsadministrationsselskab også kendt som Destination Management Company. Du kan hurtigt finde én ved eksempelvis søge i Google på: ”Destination Management Company Denmark” og lign.

Disse virksomheder tilbyder ekspertise og specialiseret viden om destinationslogistik.

  • Problemløsning

De kan hjælpe dig med at identificere og løse eventuelle problemer eller udfordringer, der måtte opstå i det pågældende land. Hertil kan de hjælpe med dig at lette alt fra rejsearrangementer og indkvartering til opsætning af arrangementer og transport.

  • Strategiske netværker

Derudover har destinationsadministrationsselskaber omfattende netværk af lokale partnere, hvilket betyder, at de kan give dig adgang til unikke steder og aktiviteter, som det ville være svært for en nybegynder at finde på egen hånd.

Så hvis du planlægger at udforske nye destinationer til dine arrangementer, bør du overveje at samarbejde med et destination management-selskab for at få professionel støtte og vejledning hele vejen igennem.