Skærmbriller kan være en god ide

Artikler i denne sektion er sponsoreret. Links i artiklen skal derfor betragtes som reklame. 

Hvis du er som så mange andre danskere, så er der en god sandsynlighed for, at du tilbringer rigtig mange timer foran en skærm hver eneste dag. Mange af os bruger omkring 7-8 timer foran en computerskærm på vores arbejde – hver eneste dag. Mange bruger så yderligere foran skærmen, når de kommer hjem. Det kan resultere i trætte og irriteret øjne, hovedpine og lignende. Ting der kan være generende og i sidste ende også være farligt for dine øjne.

Den letteste løsning er naturligvis, at man skærer ned på den tid, man bruger foran skærmen. For rigtig mange er dette dog ikke en mulighed, at deres arbejde kræver noget andet. En anden løsning kan være såkaldte skærmbriller. Disse er udviklet til at give de bedste arbejdsforhold for dine øjne, når du sidder og arbejder ved en skærm.

Styrken i skærmbriller er i langt de fleste tilfælde ikke det samme som i dine almindelige briller, og opbygningen af glasset er da heller ikke det samme. Du kan altså ikke sammenligne det helt med dine almindelige briller, hvis du bruger sådanne. Da de er en anden styrke, kan medarbejderen faktisk i mange tilfælde kræve, at skræmbrillen bliver betalt af arbejdsgiveren. For arbejdsgivereren er det desuden en meget lille udgift, hvis man ser det i forhold til mistet effektivitet og eventuelle sygedage pga hovedpiner og lign.

Som du kan læse her så kan du ikke bare bestille et par skærmbriller eller gå ud og købe dem i en butik. Det afhænger eksempelvis af din afstand fra skærmen, hvordan dit syn er i forvejen og lignende ting. Du skal altså have styr på alle disse ting, inden du investerer i skærmbriller. Så få en tid hos dine lokale optiker og få styr på dine muligheder for at få et par. Det kan være en god ide at gøre det, INDEN du begynder at få hovedpine og irriteret øjne. Forebyggelse er altid hurtigere end behandling.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0