Sikkerhed til Android

Der er nu lanceret et sikkerhedsprodukt til Androids. Folkene bag dette er IT-sikkerhedsfirmaet F-Secure. F-Secure mobile Security 6 er et program, der sørger godt for sikkerheden på din mobil. Mister du f.eks. din telefon, og prøver nogen at skifte SIM-kortet ud går programmet ind, og aktivere en tyverikontrol der låser mobilen, og sender det ”nye” mobilnummer, og lokation af den mistede mobil, til et foruddefineret mobilnummer.

Med F-Secure Mobile Security 6 gør F-Secure det muligt at beskytte din Android bedst muligt. Programmet beskytter nemlig mobilen mod spyware og virusser, når du surfer på nettet.

Ud over dette kan mobilen spores og fjernlåses, hvis du skulle miste den. Dette foregår over en SMS, hvor du nemlig herved får opgivet GPS koordinator, der gør det nemt at finde den igen. Du kan som sagt også fjernlåse mobilen med en SMS, eller helt slette indholdet på din mobil hvis du skulle miste den.

F-Secures landeansvarlige i Danmark, Michael Dahl, er glad for nu at kunne tilbyde udvidet sikkerhed til Android, ud over de løsninger de i flere år har haft til Winows og Symbia platforme.

Michael Dahl mener, at der er et stigende behov for denne sikkerhed da Androids har stor popularitet. ”Android og andre smartphone operativsystemer indeholder i dag rigtig mange personlige informationer, som fx billeder eller koder til netbank. Til forskel fra computeren så er det meget lettere at tabe en mobil eller at få den stjålet. Derfor er det vigtigt, at man har en ordentlig beskyttelse, så man hurtig kan finde mobilen igen, hvis man taber den, eller slette indholdet, hvis det er nødvendigt.” siger Michael Dahl.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0