Sådan kommer du i gang med hjemmetræning

Der er ikke nogen tvivl om, at der ikke er mange, der meget gerne ville have været foruden corona krisen. Udover det sundhedsmæssige aspekt, er der det økonomisk.Hvad den kommer til at koste verden såvel som det danske samfund er endnu blot noget man kan gisne om. De sidste tre måneder har dog også bragt positive ting med sig. Eksempelvis har vi lært at vi ikke behøver at være fysisk sammen for at være sammen. Mange virksomheder har fået øjnene op for at møder kan holdes virtuelt og lignende.

En ting som mange savnede, da disse var lukket ned, var de mange fitnesscentre som op mod en million danskere er medlem af. Dem der var mest seriøse omkring det, fandt ud af, at man faktisk kan lave rigtig meget hjemme. Hjemmetræning er således en af de ting, som er blevet meget stort under corona krisen. Centrene er i åbne igen, men nu er der allerede mange, der har set lyset i ikke at være bundet af åbningstider, medlemskaber og lignende.

Der er nemlig også mange der har fået øjnene op for, at det faktisk er lettere at komme i gang end man lige går og tror. Her er hvad du skal bruge for at komme i gang med at have et fint setup til at træne hjemme.

Hvad skal du bruge?

Det første du skal have er naturligvis noget udstyr. Her er håndvægte og vægtstænger det bedste, da du kan træne mere eller mindre alle muskelgrupper, hvis du har disse. Hvis dit træningsområde er indenfor og på trægulv, anbefaler vi at du investerer i nogle gummifliser som disse, ellers kan du være helt sikker på, at du kommer til at lave ridser og skrammer i gulvet. Du kan købe vægte fra ny, men det er omvendt noget, der nærmest ikke kan slides op, og derfor kan du sagtens vælge at finde det brugt, hvor der kan være rigtig gode penge at spare.

Hvad med cardio?

Cardio eller kredsløb er også en vigtig del af de flestes træning. Her kan man naturligvis vælge at spænde løbeskoene og løbe en tur eller kaste sig på jernhesten og cykle en tur. Hvis man gerne vil have det hele samlet, er det motionscykler og romaskiner de bedste muligheder indenfor kredsløb.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0