Sådan gør du løbet lidt sjovere

Når det kommer til at dyrke motion, så er der ikke meget der kommer i nærheden af løb, når det kommer til popularitet. At løbe er en god måde at komme i form, styrke sin kondition og sin generelle sundhed. Derudover er det meget uforpligtende, da det ikke kræver et medlemskab, holdtilmelding, bestemte tidspunkter eller lignende. Det eneste løb kræver, er at du har et par løbesko (hvis du ikke har kan de købes her) og et sted at løbe. Det med stedet bør ikke være en hindring, da man kan løbe overalt.

Man kan naturligvis sagtens bruge en formue på specielt løbetøj, dyre sko og andet gear, for den almindelige motionsløber, vil det dog ofte være overkill. Man kan altid begynde at investere større summer, hvis man for alvor bliver bidt og begynder at gå op i marginalerne.

Sådan kommer du i gang

En af de sværeste ting ved at løbe, er at komme i gang. Når man først har fundet sin rytme og er begyndt at kunne løbe lidt, er det lettere. Alt begyndelse kan være svært, og især hvis man oplever nederlag, med de mål man sætter sig, kan det være svært at finde motivationen til at blive ved. I stedet for at sætte nogle høje mål, er det derfor helt essentielt at du sætter nogle realistiske mål. Det er sjovere at få succes med at løbe 5 km end at opleve fiasko ved ikke at kunne løbe 10.

Brug mobilen når du løber

En af de måder man kan motivere sig selv er gennem statistikker og tal. Hvis man kan se, at man forbedrer sine tider eller begynder at løbe længere, giver det blod på tanden, også selvom man måske ikke lige kan mærke det, når man okser grund på stier og veje. Derfor giver apps som Endomondo og lignende et boost og hjælper mange med at komme lidt videre med løbet.

Generelt er der mange gadgets, der kan være med til gøre det hele lidt sjovere. Løbeure, pulsure og andre tracking enheder, tilføjer løbet en form for gamification. Det handler om at gøre det til en leg, for jo mere legende det er, jo nemmere bliver det at holde ved.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0