Sådan finder du den bedste gamer pc

Kunne du godt tænke dig at spille Counter Strike, World Of Warcraft eller noget helt tredje, på en computer som ikke lacker, eller hvor grafikken nærmest er pixeleret. Så er det med garanti en gamer pc, du er på udkig efter. 

 

I denne artikel kan du læse mere omkring, hvad det egentlig betyder, at en computer er særligt tilegnet til gaming, og så vil vi også guide dig i retning af, hvordan du kan finde den bedste gamer pc til netop dine behov.

 

Skal jeg vælge en stationer eller bærbar gamer pc?

Der er ikke et rigtigt eller forkert facit i forhold til dette spørgsmål. Der er fordele og ulemper ved begge typer computer, så det kommer igen fuldstændig an på, hvilke behov du har.

 

Fordelen ved den bærbare gamer pc er naturligvis, at den er nem at have med dig på farten, hvis du rejser meget. Til gengæld vil en bærbar gamercomputer hurtigere forældes, da den er sværere at opgradere pga. dens meget kompakte design. 

 

Udover at den stationære gamercomputer ikke lige er så nem at have med under armen, så er det til gengæld på denne type pc, at du får den absolut bedste spilleoplevelse. 

 

Du har mulighed for at personificere den stationære computer, og hvis du har mod på det, kan du faktisk bygge den selv. Dermed kan du også løbende opgradere de forskellige elementer, så du hele tiden har en computer, der er toptunet til at køre de nyeste spil. 

 

Hvad koster en gamer pc?

Generelt set er der 3 forskellige kasser, som en gamercomputer kan placeres i. Det er low-end, mid-range og high-end. 

Du kan nok næsten regne ud, at priserne så også følger denne inddeling. Så hvor meget, du skal betale for din computer, kommer jo helt og aldeles an på, hvor høj kvalitet du ønsker.

 

Er du ikke så erfaren indenfor gamermiljøet endnu, så kan du sagtens finde en rigtig god computer i low-end skalaen til omkring 3.000 – 4.000 kroner.

 

Samtidig kan du altså nemt komme af med 20.000 kroner, hvis du går all-in på udstyret. Dog er det også risikabelt at ofre så mange penge, hvis du ikke er fuldstændig sikker på, hvor meget du reelt kommer til at spille. 

 

Her kan du søge mere inspiration 

Hvis du gerne vil have et godt sted at starte din søgen efter den perfekte gamer pc, så kan det klart anbefales at tjekke udvalget af computere ud inde på https://www.ithansen.dk/gamer-pc, hvor du kan finde meget mere inspiration.