Podcast anbefaling

Denne artikel er baseret på kommercielt samarbejde. Links i artiklen skal derfor betegnes som værende betalte og dermed reklame. 

Podcasts er nærmest eksploderet i popularitet over de senere år. Der kommer den ene interessante podcast efter den anden, og det kan være svært at navigere rundt i de mange spændende programmer der dukker op. Her kommer en anbefaling til en af de podcasts, der virkelig kan sætte nogle tanker i gang.

Podcasten hedder Forbrydelse og Moral, og er lavet af Jacob Barckmann, der er stud.jur. Som navnet antyder det, så handler det om forbrydelse og moral. Langt de fleste af os tager naturligvis stærkt afstand til forbrydelser og kriminalitet. De fleste af os mener nok også, at dem der har begået noget kriminelt skal straffes på den ene eller anden måde.

På den anden side finder man de danske forsvarsadvokat, hvis job er at sikre, at deres klienter får den lavest mulige eller ingen straf. Der kan ikke undgås at være tilfælde, hvor en forsvarsadvokat ved at klienten er skyldig, men alligevel forsvarer dennes handlinger. Alle har som bekendt ret til et forsvar, og det danske retssystem sikrer, at alle kan få dette. Disse ting tages der stilling til i podcasten, der i skrivende stund består af 12 episoder.

Nyeste episode er med forsvarsadvokat Mette Grith Stage, der er blandt landets absolut mest profilerede forsvarere, og har blandt andet forsvaret kundby pigen, og har bistået i en lang række sager om bandekriminalitet. I podcasten fortæller hun om sine moralske tanker omkring erhvervet, og hvordan politikerne nærmest står i kø, for at have en hårdere tilgang. Mette Grith Stage er tidligere blevet kendt for at have uddelt merchandise til sine klienter, hvilket hun blev forbudt. Dette er blandt de ting, som du kan høre meget mere om i nyeste afsnit.

Du finder Forbrydelse og Moral, hvor du finder dine andre podcasts

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0