Overvågning af hjemmet

Artikler i denne sektion er sponsoreret, og links i teksten er derfor at opfatte som reklame.

Corona krisen har betydet, at der nærmest aldrig har været så få indbrud, som det er tilfældet i øjeblikket. I hvert fald ikke inden for de sidste mange år. I forvejen har der været en positiv nedgang i antallet af indbrud, og med corona krisen er det gået endnu mere tilbage. Det hænger naturligvis sammen med, at vi er meget mere hjemme og dermed ikke efterlader tomme hjem, der nemt kan brydes ind i. Det kan også hænge sammen med at grænserne er lukket, og der dermed ikke kommer så mange ind fra udlandet.

Stigning på vej?

Det er naturligvis gode nyheder, men der er også dem der mener, at det kan betyde, at der er kan være en stor stigning på vej i sommeren, ganske enkelt fordi de mange indbrudstyve og indbrudsbander, venter på, at vi igen forlader vores hjem. Det er naturligvis ude i fremtiden,  og den er som bekendt det sværeste at spå om, så man kan håbe, at det blot er spekulationer.

Tid til overvågning

Alligevel kan der være en god ide i at sikre sit hjem, hvis man da ikke allerede har gjort det. Det kan eksempelvis være ved at få skiftet sine låse, eller i hvert fald lige få dem tjekket af en låsesmed. Et anden måde kan være ved at få installeret overvågning. Det stopper ikke nødvendigvis indbrudstyve, men det kan have en god præventiv effekt, hvis potentielle gerningsmænd kan se, at huset er overvåget.

Du kan naturligvis vælge et alarmsystem som G4S, Verisure eller lignende, men der findes også langt billigere alternativer. Det der gør løsninger som Verisure og lignende dyre, er at man betaler et fast månedligt beløb. Dette kan man undgå hvis man installere et IP kamera et eller flere steder i huset, der overvåger. Kvaliteten af disse er lige så god som de dyre alarmselskaber. Der findes også modeller, der kan ringe op til alarmcentralen, hvis der er indbrud.

Der følger naturligvis ikke vagter med, så sker der en alarm, vil man ikke have den sikkerhed, at der kommer nogen ud og kigger. I de fleste tilfælde, vil dette dog alligevel være for sent. Går man efter den præventive effekt, kan det altså også virke lige så godt med overvågning uden abonnement.

Man kan også vælge at investere i attrapkameraer, der kan være en effekt. Erfarne indbrudstyve vil dog typisk kunne kende skidt fra kanal i denne sammenhæng.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0