OK Mobil

OK Mobil er et teleselskabet, der hører under OK, som du nok kender mere fra de landsdækkende tankstationer. OK er nemlig på en lang række forretningsområder, og det gælder også mobiltelefoni. Ved et mobilabonnement hos OK Mobil kommer du til at benytte dig at det fælles netværk af master fra Telia og Telenor. Dermed er du også med OK Mobil sikret en bred dækning, når du skal bruge din mobil. OK Mobil har en lang række forskellige abonnementer, du kan vælge mellem, alt efter hvilket behov du har. Det varierer helt fra den mindste pakke med 6 timers tale og 4GB, til den største pakke med fri tale og 40GB data. Dermed burde der også være, et abonnement der passer til dig.

Se OK Mobil´s abonnementer her

Hver gang du tanker hos en OK tank, så støtter du lokal sporten i området med 5 øre pr. liter benzin. Men hvis du samtidig har OK Mobil så fordobler de støtten til 10 øre pr. liter. Helt uden at det skal koste dig ekstra at tanke. OK betaler hele støtten.

Hvis du skifter dit abonnement til OK Mobil, så får du også den første måned gratis uden at betale ekstra. Det er uanset hvilket abonnement, du vælger, om det er den store pakke eller den lille pakke, så får du uanset hvad den første måned helt gratis. Samtidig koster oprettelse hos OK Mobil kun 1kr.

Samtidig kan du med OK Mobil tanke dig til enten ekstra taletid eller til ekstra data. Det kan du gøre ved at bruge OKs tanke rundt om i landet, og når du så har tanket tilstrækkeligt, vil du få en bonus i form af enten ekstra taletid eller ekstra data. Det er en god måde at spare lidt penge på. På den måde kan man nemlig vælge en mindre pakke hos OK Mobil, og når man alligevel skal have tanket bilen op, så kommer der ekstra tale eller data tilgængeligt.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0