Oister

OiSTER er et dansk teleselskab, der lancerede i Danmark i 2008. Til at starte med havde OiSTER kun mobilt bredbånd, men i 2010 blev deres forretning udvidet med også at sælge mobiltelefoni. Siden OiSTER lancering af mobiltelefoni har OiSTER været et selskab, der har været en aktiv spiller i priskrigen, og har derfor været med til at bringe mobilabonnementer til billige priser til danskerne. OiSTER benytter sig i dag af 3’s mobil master, og derfor vil du som kunde hos OiSTER opleve cirka den samme dækning som kunder hos 3 Mobil.

Se Oister´s abonnementer her

Som kunde hos OiSTER kan du i dag stadig også få mobilt bredbånd, som de originalt startede med at forhandle. Et mobilt bredbånd kan være perfekt til dig, der enten ofte er i sommerhus eller lignende, og gerne vil have en stabil internetforbindelse med dig. Eller hvis du rejser meget i f.eks. tog, kan det være rart med en forbindelse, der både er hurtigere og mere stabilt, end hvad man kan få gennem de fleste toge og busser.

Med et abonnement hos OiSTER får man også mulighed for at deltage i deres fordelsprogram OiSTER+. Gennem OiSTER+ kan man få rabatter og fordele en lang række steder. Det kan være med til, at du kan spare mere på andre produkter end du ender med at give i pris på dine abonnementer. Samtidig får du adgang til deres streamingportal, hvor du kvit og frit kan benytte dig af nogle populære streamingtjenester som C More og SF Kids. Slutteligt får du også rabat på Luksus Gavekort, som kan benyttes i rigtig mange butikker i hele landet. Det er derfor et meget populært gavevalg.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0