Nu kan du også få tekstbehandling til din telefon

Mobilen kan bruges til mange ting i dag og det gælder selvfølgelig også når det kommer til at du skal drive din virksomhed så effektivt som muligt. Der findes mange apps som kan gavne dig på forskellige måder og du kan spare meget tid i sidste ende ved at bruge nogle af de her apps. F.eks. kan du løbende tage billeder af dine kvitteringer og lægge dem op i dit regnskabsprogram og registrere den med det samme. På den måde behøves du ikke bruge meget tid lige op til deadline for at finde de manglende kvitteringer og gå i panik over det.

Du kan også bruge din telefon til at skrive hvad end du skal have skrevet til din virksomhed på. Der findes nemlig en lang række apps hvorpå du kan skrive dine dokumenter ind på, dermed behøves du heller ikke vente til du er foran en computer og du kan så bruge spiltid som f.eks. med du sidder i bussen, venter ved lægen eller du hvor end du ellers lige har 10 minutter til at skrive lidt videre.

Den mest populære er selvfølgelig Microsofts Word. Det kan godt være svært at navigere rundt i de forskellige versioner af word og derfor kan du altid tage på et Office Kursus, som du kan læse meget mere om her.

Udover at man kan bruge Word, så findes der selvfølgelig også andre tekstbehandlingsapps du kan bruge. Der findes f.eks. Apples egen version af programmet som hedder Pages. Derudover kan du selvfølgelig også bruge et Note program og så bare sende det til dig selv, eller du kan skrive det hele i en mail som du sender til en kollega, eller bare sender det til dig selv i stedet. Dog findes der mange funktioner i programmerne som f.eks. Word og Pages som man ikke får mulighed for at bruge uden.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0