Havearbejde: Få en flot have uden at stresse

Haven er vores foretrukne opholdssted, når vi skal stresse af og nyde tilværelsen. Dog ikke, hvis du stresser over at holde den. Hvis du indretter din have ordentligt, vil du slippe for besværet ved havearbejde. Se her, hvordan.

En flot have kræver arbejde. Ofte er havearbejdet forbundet med stress og dårlig samvittighed over det, vi ikke får udrettet. Det lader sig hurtigt syne, hvis ikke vi har vedligeholdt have. Med et par få greb kan du dog sikre, at haven er frisk og frodig, selvom du ikke bruger oceaner af tid på at ordne den.

Der er nemlig masser af tid at spare, hvis du indretter din have på en intelligent måde, der gør havearbejdet til en leg. Mange af de ting, du normalt gør manuelt, kan du nemlig automatisere, hvorved du får mere tid til at slappe af og mindre til at arbejde. Se her, hvordan du gør.

Lad en robotplæneklipper ordne græsplænen

En robotplæneklipper er efterhånden ingen ny opfindelse længere. Mange danskere har investeret i en, og det er med god grund. Robotplæneklipperen gør det nemlig nemt for dig at holde en flot og grøn græsplæne, som sprudler af liv.

Det eneste, du selv skal gøre, er at grave nogle sensorer ned i jorden, som afskærmer det område, hvor robotplæneklipperen skal køre. Det er nemt, og så skal du kun gøre det én gang. Minimalt arbejde i forhold til at skulle klippe plænen hver anden uge i sommerperiode. Du kan finde robotplæneklippere her.

Vælg planter, der passer til din have

Det er en god idé at vælge de planter, der har potentiale til at trives i din have. Lad eksempelvis være med at vælge planter, der kræver masser af sol, hvis din have står i skygen det meste af dagen. På den måde vil du ikke opleve at skulle gøre så meget for at holde planterne flotte.

Hvis dine planter kræver meget vand, skal du også være forberedt på, at det ikke er en god idé at erhverve dem, hvis du ønsker en have, der ikke kræver så meget at vedligeholde.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0