Greentel

Greentel er et af de nyere teleselskaber i Danmark, da det først kom til i 2012. Greentel har telefoni til både private og til erhvervskunder. Greentel er bygget op på nogle principper, som ejerne selv gerne så, i et teleselskab inden de selvstartede. Det handler om ingen binding, ingen opsigelse, mulighed for at skifte mellem abonnementer gratis, tilgængelig kundeservice. Det kan lyde simpelt og forventeligt, og derfor er Greentels slogan også ”helt simpelt”. Greentel benytter sig af Telias netværk i alle deres abonnementer. Telias netværk er slået sammen med Telenors netværk, og dækker derfor 99% af danskerne. Derfor kan du være sikret en bred dækning med et abonnement hos Greentel.

Se Greentel´s abonnementer her
Greentel ligger meget vægt på at være Danmarks grønne teleselskab. Det startede med, at Greentel opkøbte CO2 kvoter og Vestas aktier af deres overskud for at støtte grøn energi og være miljøbevidste. Siden da er der kommet flere initiativer til hos Greentel, f.eks. har de sammen med Randers Regnskab købt og bevaret 25 hektar regnskov i Bigai, som ligger i den Ecuadorianske del af Amazonas regnskoven. Derudover har Greentel også støttet projektet ”Danmark planter træer”, som plantede 600 træer i Folkeskove rundt om i Danmark.

Greentel tilbyder nok Danmarks billigste mobilabonnement helt ned til 48kr om måneden. Greentel har mange forskellige abonnementer, du kan vælge mellem, så du helt sikkert også kan finde noget, der passer til dit behov. Udover de almindelige abonnementer tilbyder Greentel også særlige abonnementer til unge og de ældre. Til de unge er der særlige restriktioner på, således at man som forældre ikke står tilbage med en stor ekstra regning. Til de ældre er der mindre pakker, hvis de ikke bruger deres telefoner lige så ofte. Derudover så kan man også få smarte familie abonnementer og samle alt et sted.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0