Gode arbejdsrammer skaber drive blandt medarbejdere

Artikler i denne sektion er sponsoratet, og bør derfor anses som værende reklame for den eller de virksomheder, der linkes til.

Ved at indrette kontoret med tanke på dine medarbejdere, kan din indretning føre til et større drive blandt medarbejderne og dermed måske et større salg. Indretningen har nemlig stor betydning for dine medarbejders følelser om hvorvidt de føler sig værtsat og anerkendt. Ved at give dem en større arbejdsglæde mindskes stress. Du bør dermed ikke indrette dine medarbejderes kontor i et storrumskontor. Storrumskontorer skaber støj og kaos i hovedet på dine medarbejdere, og de vil få svære ved at fordybe sig i deres arbejdsopgaver.

Belysningen, udsmykningen og møblerne på kontoret har også stor betydning for dine medarbejderes engagement og effektivitet ved deres arbejdsopgaver. Det handler om at skabe de bedste arbejdsrammer, så dine medarbejdere ikke føler sig som endnu et nummer i rækken, men i stedet får et drive til at gøre dét ekstra.

Tips til en bedre kontorindretning

Det kan være hårdt for både ryg, skulder, håndled, numse og flere steder på kroppen at sidde ned i samme stilling i 7-8 timer om dagen. Derfor bør du indrette kontoret med ergonomiske kontormøbler, der er specielt fremstillet og designet til personer med et stillesiddende arbejde. Ergonomiske kontormøbler øger effektiviteten og arbejdsglæden på arbejdspladsen. Du kan med stor fordel vælge ergonomiske hæve-sænkeborde, der gør, at dine medarbejdere også har mulighed for at stå op i noget af arbejdstiden, og ergonomiske kontorstole som disse, der er specielt fremstillet til personer med rygproblemer og et stillesiddende arbejde.

For at sikre friske medarbejdere med et højt energiniveau på kontoret, bør du også have fokus på en god belysning. En dårlig eller svag belysning på kontoret kan skabe træthed og hovedpine hos dine medarbejdere. Derfor bør du sørge for at finde det rette belysningsniveau samt undgå generende reflekser på computerskærmene. Mix gerne spotlamper med bord og gulvlamper for at skabe en spændende belysning, der kan varieres efter behov.

Det er måske nyt for dig, men udsmykning af kontoret skaber også mere effektive medarbejdere. Udsmyk kontoret efter din virksomheds personlighed og stil. Hæng inspirerende billeder op på væggen og benyt farver. Det rigtige farvevalg kan være med til at skabe positive tanker og overskud hos dine medarbejdere.

Støj på kontoret skaber stress og sænker arbejdstempoet hos medarbejderne. For at mindske støj på kontoret, bør du placere de medarbejdere, der ”render mest rundt”, tættest på døren. På denne måde forstyrres de andre medarbejdere mindre, og de får dermed bedre rammer til at fordybe sig i deres arbejde.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0