Fullrate

Fullrate er et dansk teleselskab, der startede i 2005 af 5 der tidligere havde været ansatte, i det der dengang var kendt som Cibercity. Dengang fokuserede Fullrate på bredbåndsforbindelse i Storkøbenhavn, men den dag i dag har det bredt sig til at dække både hele landet og langt flere områder, som f.eks. mobilt bredbånd, mobil telefoni, tv pakker og tilbehør til telefoner. I 2009 blev Fullrate opkøbt af TDC men fortsatte som selvstændigt selskab og brand, og fortsætter til den dag i dag med at tilbyde deres mere end 300.000 kunder stabile og hurtige forbindelser. Fullrate benytter TDC netværk til dækning på deres mobilabonnementer, som i 2018 blev kåret til Danmarks bedste mobilnetværk af Teknologisk Institut.

Hos Fullrate kan du få en række forskellige abonnementer til at afdække forskellige behov hos forbrugeren. Abonnementerne varierer i datamængde, taletid og selvfølgelig pris. Inkluderet i deres abonnementer er der selvfølgelig data roaming i udlandet, så du kan benytte din telefon, når du tager på ferie i et af de 36 europæiske lande, som Fullrate dækker med deres roaming aftale. Udover de almindelige abonnementer har du hos Fullrate også mulighed for at tilkøbe en masse tilvalg til dine abonnementer. Det kan være ting som flere GB data, reduceret priser for mobil i udlandet hvis du rejser meget eller flere andre ting.

Fullrate opkøbte i 2012 Telmores resterende bredbåndskunder, så de også kom over til Fullrate, derudover blev Teleselskabet M1 slået sammen med Fullrate i 2013. Alle de kunder hører i dag under Fullrate.

Fullrate har som en af de få teleselskaber i Danmark, også mulighed for at du kan få TV pakker hos dem. De har fire forskellige TV pakker, du kan vælge imellem, alt efter hvilke kanaler det er, du ønsker at have tilgængelige. Derudover har Fullrate selvfølgelig et stort udvalg af tilbehør til din telefon. Blandt andet meget billige AirPods hvis du flytter dit nummer over til Fullrate.

Fullrate blev i januar 2020 slået sammen med teleselskabet Yousee, og har derfor ikke længere deres eget brand med tilhørende mobilabonnementer.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0