Få styr på enhederne

I større virksomheder er der ofte mange mobile enheder, der skal holdes ajour. Alle der har haft en smartphone ved at der er mange opdateringer til på operativsystemer og diverse installerede applikationer. Især i større virksomheder, hvor der er mange ansatte kan dette være et stort problem, da der er mange forskellige enheder og derfor også ofte mange forskellige systemer.

Problemet er ikke så stort ved brugen af iPhones og iPads, da disse taler godt sammen og skal opdateres så ofte ift operativsystemer, selvom applikationer stadig kan kræve meget tid på dette. Når det kommer til Android og Windows modeller, er der ofte mange flere opdateringer og dermed tid der skal bruges på at holde enhederne helt up-to-date.

Der findes dog en løsning på dette, der gør det nemmere for virksomhederne. Den danske software virksomhed Capasystems har nemlig lavet et mobile divice management system, der gør at alle enheder der er koblet op på systemet bliver holdt ajour fra centralt hold. Det hedder Capainstaller, det er rent genialt og så er det skabt her i Danmark.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0