Duka

Duka er et dansk teleselskab, der også beskæftiger sig med at lave komplette IT-løsninger til folk. Duka har flere forskellige abonnementer, du kan vælge mellem, alt efter hvilket behov du som kunde har. Du får fri tale og fri MMS/SMS med i alle abonnementer, derudover så er det også muligt, at du kan bruge alt dit data i EU, hvis du rejser meget. Der findes 3 forskellige pakker med enten 10, 20 eller 50GB data du kan vælge mellem. Duka har i to år i træk fra Forbrugerrådet TÆNK vundet Bedst-i-test blandt mobilabonnementer. Duka benytter sig af det fælles mastnetværk, som Telia og Telenor står bag, og derfor er du med Duka sikret en bred dækning i hele landet.

Duka tilbyder også mobilabonnementer til de mindste, og derfor kan du trygt også lade dit barn benytte sig af alle de muligheder en telefon og et mobilabonnement, giver jer. Du får endda også 2 måneders gratis forbrug af Fairytell.

Se Duka´s abonnementer her

Udover mobilabonnementer tilbyder Duka en lang række andre services. Du kan blandt få dit mobilabonnement med en telefon og mobilsupport oven i dit abonnement. Det kalder de DukaSMART. Derudover har Duka selvfølgelig også mulighed for opkobling til internettet gennem mobilt bredbånd.

Duka tilbyder også selvstændige IT-løsninger, hvor du blandt andet kan få en alt-i-en computerløsning. Der får du en færdig installeret computer, hvor alt hvad du skal bruge af programmer, er installeret. Samtidig slipper du for at betale i dyre domme for den, da den kører over en abonnementsordning, og du derfor bare skal betale et beløb hver måned, frem for en stor kontant betaling med det samme.

Duka tilbyder også IT-løsninger til seniorer, der måske kan have det svært ved at finde rundt i den verden. Der vil Duka sørge for at give dig en ny computer hvert 3. år, give dig gratis undervisning, en personlig e-e-mailadresse og generelt hjælpe dig i gang med at benytte computeren.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0