Dine husholdningsapparater har aldrig været mere intelligente

Vi lever alle i en digital tid, hvor der hele tiden bliver udviklet nye teknologier som skal gøre vores hverdag nemmere og mere underholdende. Produkter som for ganske få år siden blev anset som kun værende for virksomheder eller for de rige er nu produkter, vi kan få i vores egne hjem. Og det er netop de gadgets som har sin plads i hjemmet som er denne artikels fokus. Vi bruger utroligt meget tid og energi i hjemmet på at gøre rent, lave mad pleje os selv osv. Alle disse pligter tager enormt meget tid, som vi kunne bruge på at hygge med familie eller venner. Derfor bliver der hele tiden opfundet nye gadgets som kan hjælpe os med at få mere overskud i hverdagen. Herunder findes der 4 bud på intelligent teknologi som kan hjælpe i en enhver husstand.

Badevægten er mere end en vægt

Badevægten er et husholdningsapparat som i sandhed skiller vandene. I nogle hjem er den essentiel i jagten på en sund livsstil, imens den i andre hjem næsten aldrig bliver brugt. Ikke desto mindre er den god, hvis man vil holde styr på sin vægt. Men nu kan flere vægte endnu mere end holde styr på vægten. Hvis man i vil opretholde en sund livsstil, er det ikke nok at kigge på ens vægt, men fedtprocent og muskelmasse er også nødvendigt. Flere nye badevægte kan nu måle din fedtprocent og din muskelmasse hjemme hos dig selv.

Kaffemaskiner der tænder selv

Der findes en væld af intelligente kaffemaskiner. Du kan både få dem med timer, så de automatisk tænder og sørger for at der er frisk kaffe til dig om morgenen, eller du kan få dem med WiFi, så de brygger en kom, når du beder om det, og hvilken kaffedrikker nyder ikke en friskbrygget kop.

Lynhurtige ovne

Indenfor den kulinariske praksis bliver det ofte sagt, at man får det bedste resultat, hvis man er tålmodig, når man laver mad. Dette er bestemt også tilfældet, men man behøver jo ikke vente længere end hvad der er nødvendigt. Ny teknologi gør det nemlig muligt for at kunne skabe et lige så godt resultat på omkring den halve tid. Med denne teknologi behøver man altså ikke længere at bruge flere timer på at lave aftensmad.

Køleskabe som holder maden frisk

Køleskabets førsteprioritet er at holde vores madvarer friske, så vi ikke skal spise vores mad, så snart vi har købt det. Dette har køleskabe gjort godt i mange årtier nu, men det kan godt klares bedre. Med ny teknologi er det nu blevet muligt for køleskabe at forlænge vores madvares friskhed yderligere, så vi nu aldrig behøver at smide mad ud, når vi har købet for meget. Det fungerer således, at køleskabet har en konstant temperatur som forlænger friskheden betydeligt. Desuden opdeles køleskabet i sektioner som hver især er designet til forskellige madvarer.

 

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0