Det skal du kigge efter på en el-bil

Man kommer ikke uden om, at legetøj er blevet vildere og vildere og større og større inden for de seneste årtier. En af de ting som især er flyttet ind i de danske hjem er trampoliner og ikke mindst el-biler til børn. En af grundene til at sidstnævnte er blevet populære er uden tvivl også, at priserne på dem er faldet gevaldigt i løbet af de sidste 10 år. Fra at være noget man skulle være ret velhavende for at få fingrene i, kan de nu erhverves for under 2000 kroner i en rimelig kvalitet.

Hvad skal man kigge efter?

Der findes dog også stadig mange modeller, der koster mange mange tusinde kroner. Det kan derfor være svært at vide, hvilken model man skal vælge, hvis man står overfor at skulle købe en bil til sin lille søn eller datter. En ting man kan være sikker på, er at de ikke lige pludselig kører fra en. Langt de fleste kan nemlig kun køre omkring 5 km/t, selvom der er enkelte modeller, der kan køre lidt stærkere.

Dækkene

En af de ting der har en stor betydning er hvilken slags dæk der er på. Dette har især noget at sige alt efter, hvor man skal køre med bilen. Mange af dem har plastiksæk, og disse egner sig naturligvis ikke så godt til udendørs brug. Omvendt kan de være hårde ved trægulve. Gummihjul holder bedre men koster typisk også mere.

Batteriet

Det siger lidt sig selv, at jo større mere kraftigere batteriet er, jo længere tid kan det holde strøm. Hvis man gerne vil slippe for at skulle lade sit batteri op alt for ofte, kan det det derfor være en god ide at vælge en med så kraftigt et batteri som muligt.

Fjernbetjening

Der findes mange modeller, hvor der følger en forældre fjernbetjening med. På den måde kan man sikre sig, at barnet ikke kører nogen steder hen, hvor de ikke skal. Det kan være en rigtig god ide, især til de mindste, der kan have lidt svært ved at styre i starten.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0