Derfor bør du overveje, at tage en certificeret coaching uddannelse i København

Hvis du kan sige “JA” til ét eller flere af følgende:

  • Har du en stilling som direktør, HR-direktør eller leder?
  • Har du personaleansvar på din arbejdsplads?
  • Ønsker du et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed?
  • Ønsker du et mere motiverende arbejdsmiljø på din arbejdsplads?

Så bør du overveje at tage en certificeret coaching uddannelse i København. Uddannelsen giver dig konkrete værktøjer, der styrker dig i din position som leder over for dine medarbejdere.

Derudover giver uddannelsen dig kompetencer til at kunne motivere dine medarbejdere i en positiv retning, der skaber et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

 

Styrk dig i din rolle som leder med en coachuddannelse

Gennem uddannelsen får du konkrete værktøjer og kompetencer, der styrker dig i din position som leder på din arbejdsplads. Du kan nemlig anvende værktøjerne til at skabe et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Derudover giver uddannelsen dig nogle gode værktøjer, som du kan bruge over for dine medarbejdere til at motivere dem i deres arbejde.

Samtidig gør coachuddannelsen dig bedre i stand til at håndtere personalesager på din arbejdsplads. Du formår nemlig gennem samtale at kunne fremprovokere reflektioner hos dine medarbejdere, som gør det nemmere for dem at navigere i deres individuelle roller.

 

Brug coaching til at skabe motivation hos dine medarbejdere

Ved at anvende coaching som managementværktøj på din arbejdsplads, så vil du være i stand til at skabe en positiv forandring hos dine medarbejdere. En positiv forandring, der skaber en følelse af ejerskab hos dine medarbejdere.

Coaching handler nemlig ikke om, at du – som leder – skal slå igennem med din agenda. Det skal derimod være dine medarbejderes agenda, som skal frem i lyset. Den coachende tilgang handler nemlig om at forsøge gennem samtale, med de forskellige medarbejdere, at finde frem til ressourcer de allerede har, men endnu ikke anvender.

Det skaber ejerskab, motivation og større arbejdsglæde hos alle medarbejdere! Derudover giver du dine medarbejdere øget selvtillid og selvværd fordi deres meninger er lige så vigtige som din egen.

Dét og meget mere lærer du om, hvis du tager en uddannelse som coach.

 

Tag en coachuddannelse hos Expand i København

www.expand.nu kan du se dine muligheder for at tage en coachuddannelse, der er akkrediteret af ICF (International Coaching Federation). ICF-akkrediteringen sikrer dig, at uddannelsen lever op til et højt fagligt niveau på grund af de høje standarder fastsat af ICF.

Uddannelsen er delt op i tre trin, som kan tages uafhængigt af hinanden. Du kan derfor sagtens nøjes med at tage trin 1 af uddannelsen, som giver dig nogle grundlæggende kompetencer omkring coaching.

Hvis du derimod gerne vil opbygge din viden og få flere kompetencer som coach, så kan du med fordel tage trin 2 og 3 af uddannelsen, som fungerer som en overbygning, der giver dig flere kompetencer og værktøjer i dit virke som leder eller direktør på din arbejdsplads.