CBB Mobil

CBB Mobil er et dansk telefoniselskab, der har eksisteret siden år 2000. CBB Mobil var nogle af de første til at tilbyde mobiltelefoni over internettet i Danmark, og var dermed nogle af de første, der var ude med rigtig lave priser på deres abonnementer. Det hjalp hurtigt med at tiltrække en række kunder til CBB Mobil. CBB leverer stadig billige priser til deres kunder, gennem det fælles netværk som Telenor og Telia står for som dækker 99% af danskerne.

CBB tilbyder en række forskellige mobilabonnementer, så uanset hvilken type du er, og hvilke behov du har, vil du kunne finde noget, der passer til dig. Der findes både abonnementer til dig, der rejser meget i EU, og derfor er der EU-roaming inkluderet i abonnementet, så du kan bruge data, mens du er ude af landet. Men hvis det ikke er noget, der betyder noget for dig, så kan du også få DK eksklusive pakker. Udover det så har CBB et samarbejde med musiktjeneste Tidal, så du når du tegner et abonnement hos CBB få 6 måneders fri musik via Tidal.

Se CBB´s abonnementer her

CBB Mobil startede i 2000 under navnet ”Club Blah Blah” i et forsøg på gennem ironi at skaffe kunder. I 2002 efter 2 år valgte selskabet så at skifte navn, til det du kender det under i dag, nemlig CBB Mobil. I 2004 blev CBB opkøbt af Telenor (dengang Sonofon).

Du kan også gennem CBB købe både mobiltelefoner, og dit bredbånd hvis du ønsker det. Dermed kan du få mange af de tjenester, du normal vil have spredt over flere forskellige udbydere samlet et sted. Du kan oftest købe din kommende smartphone billigere gennem CBB, end hvis du køber direkte hos forhandlerne. Udover det har CBB også en masse tilbehør til din telefon så som covers og panzerglas som du kan købe på deres hjemmeside.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0