Call Me

Call me er et trods navnet et dansk teleselskab, der altid har hørt i den kategori af lavpris selskaber. Call me har altid markedsført sig selv med lave priser, og det har da også vist at tiltrække en række kunder hen over årene. Call Me blev oprettet i 1997, og har drevet virksomhed i Danmark lige siden. Call Me bruger Telia og Telenors master, for at sikre din forbindelse er så bred og stabil som mulig.

Med et abonnement fra Call Me kan du vælge mellem 3 forskellige slags, alt efter hvad dit behov for tale og data er. Hvis du ønsker en ekstra EU-pakke, hvis du f.eks. rejser meget, kan du også vælge det til i dit abonnement. Derudover har Call me et særligt abonnement til børn. Abonnementet sikrer, at de ikke kan bruge for meget data og give dig en ekstra regning. Samtidig er der blokeret for at udenlandske numre, og de hyppigste brugte numre til telemarketing i Danmark er blokeret.

Se Call Me´s abonnementer her

Call me har igangsat en stor kampagne på at få folk til at snakke ordentlig til hinanden. Der har kørt TV reklamer med deres budskadet, og de kører også med det på deres hjemmeside. Det er noget, Call Me satser på bliver en bevægelse, der ændrer samfundet, til at være bedre end det er nu.

Udover abonnementer kan du som med mange af de andre teleselskaber købe ekstra udstyr til din mobil hos Call Me. Du kan også købe din telefon til en nedsat pris gennem Call Me, hvis du ønsker f.eks. den ny iPhone, men til en billigere pris end hvad man kan få fra andre butikker. Derudover har Call Me også mobilt bredbånd, hvis du arbejder meget på farten.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0