Brug din telefon i arbejdet

Siden smartphonesene har indtaget alles vores lommer, har de været en sand tidrøver i mange sammenhænge. Men man glemmer oftest i debatten hvor meget, at en smartphone også har hjulpet os alle sammen til at leve en nemmere og mere fleksibel hverdag.

En smartphone bringer også mange mulighedere til dig i dit arbejdsliv. Du kan bruge en smartphone til mange ting, der kan gøre dit arbejdsliv enten nemmere eller mere fleksibelt. Her vil vi komme med en række tips og tricks, du kan bruge din smartphone til at optimere din arbejdsdag, således at du kan nå meget mere.

Apps til flere platforme

Rigtig mange af de programmer du måske bruger, når du sidder på kontoret med din computer, har garanteret også en app. Derfor kan det være en god idé at hente dem ned, dermed har du altid mulighed for at bruge applikationerne, hvis du ikke lige er ved din computer, men, at der stadig er noget, du skal have tjekket op på.

Registrer din arbejdstid

Arbejder du i en branche, hvor du arbejder med timepris overfor dine kunder, er det ret vigtigt at vide, hvor lang tid du rent faktisk bruger på at løse en given opgave. Ellers ender du enten med at snyde dig selv for indtjening, eller dine kunder med en for høj pris, og det bliver de nok sure over. Derfor er det heldigt, der findes en række programmer og apps til tidsregistrering, der kan klares nemt fra din telefon af.

Gør brug at stemme teknologi

Hvis du nu f.eks. har et arbejde, hvor du kører meget i bil frem og tilbage, kan det være lækkert stadig at være i stand til f.eks. at sende en SMS til en kollega eller en kunde. Det er også muligt i mange moderne biler, hvor den integrerer din telefons stemmesystem som Siri, og du derfor kan sidde og lave lidt let arbejde, mens du alligevel bare kører bil

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0