Bestil tid hos din tandlæge uanset hvilket mobilabonnement du har

Uanset om du har mobilabonnement hos Telmore, TDC, Oister eller Telenor kan du igennem dit abonnement bestille tid hos din tandlæge.

Siden smartphonen har indtaget vores hverdag, har den været en tidsrøver i mange sammenhænge. Tidsrøver eller ej. Vi må ikke glemme at smartphonen i høj grad også har hjulet os alle sammen til at leve en nemmere og mere fleksibel hverdag.

Din smartphone bringer mange muligheder til dig. Du kan bruge din smartphone til mange forskellige ting. Om du skal bestille tid hos frisøren, til biografen eller hos tandlægen kan dette gøres nemt og hurtigt på din smartphone, uanset hvilket abonnement du er tilknyttet.

Brug din mobil til at booke tid hos tandlægen

Leder du efter en ny tandlæge i Lyngby eller omegn, som har en lang erfaring inden for tandlægefaget, og som samtidig tilbyder en nem og lettilgængelig onlinebooking? Så er VORES TÆNDER Tandklinik et oplagt valg. Hvor end du befinder dig henne kan du nemt, som patient hos VORES TÆNDER bestille en tid til et eftersyn eller en behandling igennem deres online bookingsystem. Tid eller sted skal altså ikke sætte en stopper for dine tænders sundhed længere. Book nemt din tid i dag!

Tandlæge Lyngby Hovedgade – En tandlæge for alle!

Blandt de billigste tandlæger i hele København finder du VORES TÆNDER Tandklinik. En tandklinik, som er placeret centralt på Lyngby hovedgade .Trods klinikkens patientvenlige priser får du en tandlæge, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Ikke nok med at priserne er i bund og kvaliteten i højsædet, så er tandklinikken også specialister inden for tandlægeskræk. Så hvis du er en af de mange danskere, som ængstes ved at tage til tandlægen, så frygt ej. Hos VORES TÆNDER Tandklinik gør de en stor indsats for at imødekomme alle typer af patienter. Klinikkens indretning lægger vægt på en afslappet stemning, der indbyder til veltilpashed – uanset hvem du er.

Får du en god fornemmelse i maven, når du træder ind af døren til klinikken, er det bedste udgangspunkt nemlig skabt for, at denne gode fornemmelse varer ved, til du helt har afsluttet din behandling og atter træder ud af døren.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0