5 beskyttende iPhone-etuier til fem typer iPhone-brug

Solid og grundlæggende beskyttelse

Når du vælger et iPhone-etui eller -cover, er det vigtigt at overveje graden af beskyttelse du ønsker. Hvis din hverdagsbrug ikke er super slidende, hvis du for eksempel ikke bruger den så meget på farten, kan det ofte være nok med et mindre beskyttende etui. Dette har også fordelen at iPhonen ikke fylder for meget med et tyndere cover.

Et godt sådant basis-etui, er Gear4’s Piccadilly-serie. Serien kommer i et transparent D30-materiale, der skulle kunne holde til fald på op til 3 meter – dog under ideelle forhold. Coveret er slankt og elegant, og kommer i flere transparente farver, så du kan ændre udseendet på din iPhone lidt, men uden at det tager noget fra det originale design.

Basisbeskyttelse i eksklusivt design

Ønsker du samme grad af beskyttelse, men et lidt mere eksklusivt design og nogle lækre features, er der en række muligheder. Moshis Capto Case er dog en af de bedste. Ligesom Piccadily-coveret er Capto-serien et eksempel på lækkert slankt design, der giver en god, basal beskyttelse. Etuiet ligger godt i lommen, og fylder ikke for meget på farten.

Capto-seriens fordel er dog det lækre og eksklusive design, og særligt deres såkaldte Multistrap. Denne fungerer primært som en holder, der gør det sikrere at benytte iPhonen på farten, men kan også fungere som en kickstand, så telefonen kan stå op hvis du for eksempel skal se en film på den.

Beskyttelse udover tab og fald

Beskyttelse mod tab og fald er ofte det de fleste har fokus på, når de skal vælge iPhone-etui, men det er værd at overveje, andre typer beskyttelse. iPhones er med tiden blevet noget mere vand- og støv-afvisende, men der er dog langt fra 100 pct. på denne front. Opholder du dig i områder med meget vand eller støv, eller vil du gerne have et ekstra-etui til badeferien, så findes der også en række vand- og støvbeskyttende etuier der giver din iPhone en isolerende beskyttelse.

Et af disse er Redpeppers Dot-serie. Seiren leverer covers der beskytter iPhones fra alle sider, inklusive indbygget skærmbeskyttelse. Etuiet er vandtæt ned til to meter, så du skal ikke være bange for at komme til at glemme den i badebukselommen inden du går i havet. Etuiet beskytter desuden helt mod sand og støv, mens du stadig fint kan bruge knapperne. Der er desuden sikre åbninger til opladekabel, du behøver ikke tage hele coveret af, hvis der skal lidt mere strøm på.

Stærkere beskyttelse til hverdagen

Er din hverdagsbrug lidt højere end gennemsnittet, eller er du bare typen der ikke altid passer godt på din iPhone, er der særligt et mærke der har specialiseret sig i at lave ekstra beskyttende etuier, der dog fungerer i hverdagen, og bevarer stil og brugbarhed. Mærket hedder OtterBox og leverer en række solide, men elegante iPhone etuier.

Deres Otter + Pop Symmetry-serie er et godt bud på et sådant etui. Etuiet i sig selv er stort og ekstra beskyttende, men dog smart og til at få ned i lommen. Etuiet buler lidt ud ”over” skærmen, så den er ekstra beskyttet. Desuden kommer den med en indbygget holder fra Popsockets, der gør den nemmere at benytte på farten.

Den ultimative beskyttelse

Skal det være den ultimative beskyttelse fra et iPhone-etui, er et meget godt bud [50pcs]’s 3-in-1 Armor Hybrid Case. Dette etui er simpelthen beskyttet fra alle leder og kanter. Skærmen er fri, men der er støddæmpere til alle sider. Bagsiden har desuden en bælte-clip, der også kan fungere som kickstand.

Dette er godt, da etuiet ikke videre er til at få i lommen uden problemer. Alt i alt er det meget fint, da dette ikke er et hverdags iPhone-etui, men et etui til dig, der skal have telefonen med på steder, hvor den let kan komme til skade.

 

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0