3 tips til at holde årets firmafest

Artikler i sektionen sponsor-artikler indeholder betalte links. Links i denne artikel bør derfor også ses som reklame.

Hold årets firmafest med disse 3 tips – en fest som dine kollegaer ikke vil hjem fra og som sent vil blive glemt.

# 1: Få hjælp til planlægningen

Det kan være ret omstændigt at skulle planlægge og afholde en firmafest, især hvis I er en stor virksomhed. Mange mennesker på et sted kræver omhyggelig planlægning. Det kan derfor være ganske behjælpeligt at lade et eventbureau stå for alt det praktiske i forbindelse med arrangementet.

Et eventbureau har den erfaring og ekspertise, som det kræver for at få den perfekte firmafest. De kan også komme med en masse gode ideer til aftenens forløb, samtidig med at de sørger for at alt det logistiske og selve afholdelsen af firmafesten forløber perfekt.

# 2: Teambuilding

Det kan være en god idé at lave nogle “lege” som ryster kollegaer sammen. Her får de mulighed for at lære hinanden at kende på en anden måde og på kryds og tværs af afdelinger og stillinger.

Det vil også være godt for firmaet i den lange bane, da det øger produktiviteten og skaber sammenhold på arbejdspladsen. Derudover er det også sjovt at se på og snakke om.

# 3: Mad og drikke

TIl enhver god fest skal der være rigeligt med mad til maven og våde sager til ganen. Er I en stor virksomhed kan det være en god idé at bestille mad udefra, eller få nogle til at stå i køkkenet, hvis der er sådan et der hvor i afholder festen.

I kan også leje bartendere til at stå og lave drinks, så ingen tørster. Derudover bør der løbende være snacks og andet mundgodt til når folk har en lille sult på. Det samme gælder når først klokken har slået midnat, så er det godt med noget salt på bordene.

 

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0