3 Mobil

3 Mobil er et teleselskab, som gik i luften i Danmark i 2003. Da 3 Mobil kom ind på markedet i Danmark, var der allerede mange andre udbydere, den måde 3 valgte at skille sig ud på, var at fokusere på at tilbyde kunderne 3G-mobiltelefoni frem for 2G standarden, som de fleste andre tilbød. I dag tilbyder 3 Mobil både 3G og 4G netværk til deres kunder på sit eget mobilnetværk. 3’s netværk dækker 90% af befolkningen med 4G og 98% af befolkningen med 3G.

3 Mobil tilbyder en lang række forskellige abonnementer til deres kunder, så uanset hvilket behov du sidder med, vil du sikkert kunde finde noget, der passer lige til dig. 3 Mobil var nogle af de første til at tilbyde dataroaming i udlandet med deres ”3 Like Home” koncept. Konceptet er siden blevet udvidet markant, og i dag dækker det over 64 lande. Det betyder, at du kan bruge data i 64 lande på fuldstændig samme vilkår som i Danmark. Med 3 Mobil har du også mulighed for at købe en datapulje, du kan dele med familie eller kæresten. På den måde har i en pulje af data i deler, i stedet for begge at skulle have dyre abonnementer med stor mængde data inkluderet.

Se 3 Mobil´s abonnementer her

3 Mobil er ejet af CK-Hutchison og Investor AB, som er henholdsvis det største investeringsselskab i Hong Kong og Sverige. Dermed er 3 Mobil en global virksomhed med total set over 130 millioner kunder.

Udover de klassiske mobilabonnementer kan du selvfølgelig også hos 3 Mobil få tilvalg med i dit mobilabonnement. Hos 3 Mobil inkluderer det både ting som Spotify, TV2 Play, 3Forsikring, 3Rejseforsikring og meget andet. Derudover kan du også hos 3 Mobil få internet til hjemmet eller tilbehør til din mobil som covers og headsets.

Det vil glæde os at høre din mening

Skriv en kommentar

Ringaling
Login/Register access is temporary disabled
Valgte produkter
  • Total (0)
Start sammenlign
0